חמאה תוצרת בית וחמאה
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חוות חלב חמאה תוצרת בית, פנקייק חלב חמאה תוצרת בית, ו תחליף חלב חמאה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
קרם העברה לקערה של מערבל stand חשמלי 5 ליטר מצויד מצורף whisk. בחוזקה לכסות את החלק העליון של קערה ומערבל עם לעטוף פלסטיק. Beat קרם במהירות גבוהה בינוני עד שהוא מחזיק פסגות רכות, 10 עד 12 דקות. להגביר את המהירות גבוהה ומכה עד התערובת מפרידה לחמאה עבה, חיוור צהוב דק, חלב נוזלי, על 5 דקות יותר.
מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה גדולה. באמצעות הידיים, ללוש נמרצות חמאה במסננת, לסחוט החוצה הנותרים חלב חמאה, עד צפוף שמנת, על 5 דקות.
להעביר חמאה לקערה גדולה, הזמנת חלב חמאה. שימוש בידיים, ללוש מלח לחמאה.
להתגלגל ליומנים לעטוף בניילון נצמד או להעביר מיכל אטום ומקרר. (חמאה תשמור עד 1 שבוע בקירור או 1 חודש קפוא.)
מסננים חמאה דרך מסננת בסדר רשת, ואז לכסות ולאוורר עד 1 שבוע.