חמאת בוטנים בהשראת אלביס
חמאת בוטנים בהשראת אלביס עשויה להיות רק התבלין שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 754 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם סירופ מייפל, חמאת בוטנים חלקה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-5 דקות. נסו חמאת בוטנים בהשראת אלביס בננה וופלים, עוגת חמאת בוטנים (akan Elvis Pie), ו חמאת בוטנים Banananan אלביס לנבוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 3/4 כוסות חלב בסיר גדול מעל בינוני עד חם אבל לא רותח.
לטאטא את הסוכר מגורען, קורנפלור ומלח בקערה גדולה.
להקציף את החלמונים ואת הנותרים 1/4 כוס חלב.
לטאטא חצי חלב חם לתוך תערובת הביצה עד חלקה, ולאחר מכן בהדרגה לטאטא את תערובת הביצים לתוך החלב המחומם. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים ומתעבה, 4 עד 6 דקות.
הסר מהחום וקצף בחמאת הבוטנים עד מותך.
מעבירים לקערה. לחץ על עטיפת פלסטיק ישירות על פני השטח וצינה עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F עם מתלה להגדיר על המדף האמצעי. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים את הבייקון על מדף קירור להגדיר מעל תבנית אפייה.
צחצח את שני צידי הבייקון עם סירופ המייפל.
אופים עד חום זהוב ופריך מעט, סיבוב גיליון האפייה באמצע, 20 עד 25 דקות.
מניחים על תבנית אפייה מרופדת להתקרר לחלוטין. הבייקון ימשיך להתבשל כשהוא יתקרר. לשבור כל פיסת בייקון מקורר במחצית.
מקציפים את הסוכר של שמנת וממתקים בקערת ערבוב גדולה עם מערבל יד לפסגות רכות עד בינוניות. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
כדי להרכיב, לשחרר את הפודינג הצונן על ידי להקציף אותו עד חלקה ושמנת. כפית 1/4 כוס הפודינג לתחתית של כוס 10-12 אונקיה.
שכבה בסדר זה: 1/4 כוס עוגיות ופל כתוש, חצי בננה פרוסה, 1/4 כוס קצפת, 1/4 כוס פודינג ופיזור אור של עוגיות ופל כתוש נוספות. למעלה כל פרפה עם מנה של קצפת הנותרים 2 חצאי בייקון.