חמוץ - כתום Yucatán תרנגולות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חמוץ כתום Yucatán תרנגולות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 984 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, דבש, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: תפוזים בגריל בירה - Can תרנגולות, מאפינס שמנת חמוצה כתום עם זיגוג כתום Zesty, ו עוגות לתרנגולות.
הוראות
במעבד מזון, לרכך את השום עם שמן צמחי.
מוסיפים את מיצי הכתום והלימון, אבקת צ ' ילה, פפריקה, מלח וכמון ומתמזגים היטב.
לשחרר את העור על חזה העוף וסביב הרגליים. שים כל עוף בקערה ותכסה עם המרינדה. לשפשף את המרינדה מתחת לעור ובחלל. הפוך את חזה התרנגולות למעלה ומקרר לילה.
הגדר את השד תרנגולות בצד למעלה במחבת צלייה גדולה מתבלים עם מלח.
מוסיפים את המרינדה למחבת, יחד עם 1 כוס מים.
אופים במשך 1 שעה. כפית 1/4 כוס מיצי המחבת לתוך קערה קטנה ומערבבים 3 כפות של הדבש; יוצקים מעל התרנגולות ואופים במשך כשעה ו -15 דקות, עד מדחום שנקרא באופן מיידי מוכנס בירכיים הפנימיות רושמת 16
מסננים את מיצי החלל למחבת הצלייה.
להעביר את התרנגולות ללוח גילוף לנוח במשך 10 דקות.
יוצקים את מיצי המחבת לסיר.
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של דבש, מביאים לרתיחה ומתבלים במלח. לגלף את התרנגולות ולהגיש עם הרוטב.