חמוץ מקרר: כרובית, גזר, כוסות, אתה שם את זה
חמוץ מקרר: כרובית, גזר, כוסות, אתה שם את זה הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. 147 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את המלפפונים של קירבי, גזר אביבי צעיר, חומץ ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. עם כפית נסו חמוץ מקרר טרי: כרובית, גזר, כוסות, אתה שם את זה, כריך רוסטביף עם חפתים וחמוצים, ו חפתים וגזרים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא 4 כוסות מים לרתיחה, להפחית את החום כך מים רותחים ולהוסיף את השום. לבשל במשך 5 דקות.
מוסיפים את החומץ והמלח, מעלים את החום ומביאים לרתיחה, מערבבים עד שהמלח מתמוסס.
ב 2 צנצנות 1 ליטר ברור, במקום כמה גבעולים של שמיר. מחלקים את הזרעים ו peppercorns בין הצנצנות. באמצעות מלקחיים, להסיר את השום מן המלח במקום 5 שיני בכל צנצנת. ואז לארוז את הצנצנות מלאות מלפפונים, גזר, בצל ירוק או שעועית ירוקה, כרובית וצ ' ילי. אתה רוצה שהם יהיו ממולאים בחוזקה.
להביא את המלח לרתיחה, לשפוך אותו על הירקות כדי לכסות לחלוטין, לתת מגניב, ואז לכסות ולקרר. החמוצים יהיו טעימים תוך כמה שעות, טובים יותר אחרי כמה ימים. והם יישארו בערך 3 חודשים.