קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות14
ציון בריאות3
מגזין

חמוץ שמיר של פופ

חמוץ שמיר של פופ
החמוצים של אבא שמיר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם מים, מלפפונים חמוצים, חומץ מזוקקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: חמוצים שמיר, חמוצים שמיר, ו חמוצים שמיר.

הוראות

1
מניחים מלפפונים בסיר גדול ומכסים עם קוביות קרח.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
תן להם לשבת לפחות 2 שעות אבל לא יותר
3
לנקז ולטפוח יבש.
4
מניחים את המים, חומץ, סוכר, מלח כבישה, ותבלינים כבישה לסיר. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את המלפפונים לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מקום 1 ראש שמיר 1 שן שום לתוך כל צנצנת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
7
יוצקים את נוזל כבישה חם לתוך צנצנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של השפה. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. להביא את המים לרתיחה מלאה, לכסות את הסיר, ולעבד במשך 5 דקות, או את הזמן המומלץ על ידי סוכן הארכת המחוז שלך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). אם כל צנצנות לא נאטמו כראוי, לקרר אותם ולאכול בתוך שבועיים. לאחסן באזור קריר, כהה, ולחכות לפחות 1 שבוע לפני הפתיחה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת