קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות14
ציון בריאות3
מגזין

חמוץ שמיר של פופ

חמוץ שמיר של פופ
החמוצים של אבא שמיר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם מים, מלפפונים חמוצים, חומץ מזוקקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: חמוצים שמיר, חמוצים שמיר, ו חמוצים שמיר.

הוראות

1
מניחים מלפפונים בסיר גדול ומכסים עם קוביות קרח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת צמחית לגינה מופחתת שומן למריחהגבינת שמנת צמחית לגינה מופחתת שומן למריחה
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
תן להם לשבת לפחות 2 שעות אבל לא יותר
3
לנקז ולטפוח יבש.
4
מניחים את המים, חומץ, סוכר, מלח כבישה, ותבלינים כבישה לסיר. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
לעקר את הצנצנות ואת העפעפיים במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את המלפפונים לתוך צנצנות חם, מעוקר, מילוי צנצנות בתוך 1/2 אינץ ' של החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת צמחית לגינה מופחתת שומן למריחהגבינת שמנת צמחית לגינה מופחתת שומן למריחה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
6
מקום 1 ראש שמיר 1 שן שום לתוך כל צנצנת.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
שמירשמיר
7
יוצקים את נוזל כבישה חם לתוך צנצנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של השפה. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים, בורג על טבעות.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז בזהירות להנמיך את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. להביא את המים לרתיחה מלאה, לכסות את הסיר, ולעבד במשך 5 דקות, או את הזמן המומלץ על ידי סוכן הארכת המחוז שלך.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל). אם כל צנצנות לא נאטמו כראוי, לקרר אותם ולאכול בתוך שבועיים. לאחסן באזור קריר, כהה, ולחכות לפחות 1 שבוע לפני הפתיחה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף