חמישה ירקות מוקפצים עם עדשים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן בישול, חמאה, חומץ יין לבן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. נסו סטייק שומשום מוקפץ, מוקפץ בקר וברוקולי, ו מוקפץ בקר וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני שלבו את העדשים, 2 כוסות המים ו -3 / 4 כפית המלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסים חלקית, עד שהעדשים פשוט רכות אך לא מתפרקות, 25 עד 30 דקות.
באותה מחבת ממיסים את החמאה עם 2 כפות השמן הנותרות על אש גבוהה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והבצל הירוק הנותרים ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
מוסיפים את נבטי הבריסל ומבשלים תוך ערבוב למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
11
מוסיפים את השעועית הירוקה ואת הנותרים 1/3 כוס מים 1 כפית מלח. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות פשוט רכים, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את תערובת הגזר ואת העדשים המרוקנות וזורקים בעדינות לאיחוד.