חמישה ספייס שזיף רוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב רוטב, אז תן חמישה ספייס שזיף לנסות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 50 . אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-107 היו אומרים שהוא פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם פלפל סצ'ואן, פלפל, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שזיף ספייס-Laquered, עוגת ספייס שזיפים, ו חמישה ספייס לאמב עם שזיף צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
הכן מיכל מים רותחים לעקר צנצנות 5 12 אונקיה על ידי הרתחתם במשך עשר דקות. לשטוף מכסים וטבעות ולהביא לרתיחה בסיר נפרד, קטן של מים. לכבות את החום ולאפשר צנצנות, מכסים, וטבעות לשבת במים חמים עד שאתה צריך אותם.
בסיר כבד-תחתית, שאינו מגיב, להביא שזיפים, מים, בצל, שום, זנגביל, ופלפלים צ ' ילי לרתיחה ולאחר מכן להפחית לרתיחה.
מוסיפים לתערובת שזיף סוכר, חומץ, תבלינים ורוטב סויה וממשיכים להתבשל עד שהשזיפים מתפרקים והתערובת רכה למדי, כ -20 דקות.
הסר מקל קינמון ותערובת לעבור דרך טחנת מזון בקבוצות לתוך סיר אחר שאינו תגובתי.
להחזיר את התערובת לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים עד המרקם הוא pulpy ו שובב.
הסר מחום ומצקת לצנצנות מוכנות, משאיר סנטימטר וחצי של headspace. נגב את החישוקים של עפעפי הצנצנת עם מטבח נקי או מגבת נייר חותם.
הניחו את הצנצנות הסגורות בחזרה לקומקום השימורים. כאשר כל הצנצנות מתווספות, ודא כי מפלס המים מנקה את המכסים צנצנת על ידי לפחות אינץ ' אחד.
מוסיפים יותר מים במידת הצורך, ועל חום גבוה, מביאים את המים בחזרה לרתיחה. ברגע שהמים רותחים, כוון טיימר לעשר דקות.
לאחר עשר דקות, לכבות את החום, ולאפשר צנצנות לשבת במים במשך חמש דקות נוספות. לאחר מכן, באמצעות מרים צנצנת, להסיר את הצנצנות כדי מתלה קירור.
לאחר צנצנות הגיעו לטמפרטורת החדר, להסיר טבעות ולבדוק כי כל המכסים נאטמו כראוי. אם כל לא אטום, לאחסן אותם במקרר. תווית ולאחסן צנצנות אטומות במקום קריר מתוך אור שמש ישיר.