חמש כנפי עוף סיניות מטוגנות
המתכון מטוגן חמש-ספייס עוף כנפיים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 527 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך 1 חתיכת gingerroot, בצל, ' כפות שרי יבש בינוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. מתכונים דומים: חמישה ספייס סיני מתובל שפשף כנפיים עוף עם רוטב כוסברה שמנת, כנפי עוף סיניות, ו כנפי עוף סיניות.
הוראות
חותכים את קצות הכנפיים, שומרים לשימוש נוסף, וכנפיים חצויות במפרק. קוצצים בגסות בצל וקוצצים דק gingerroot. בשקית ניילון גדולה הניתנת לאיטום משלבים בצל, ג ' ינג ' רוט, רוטב סויה, שרי, אבקת חמישה תבלינים, סוכר, ו-1 כפית מלח.
להוסיף כנפיים שקית חותם, לחיצה על אוויר עודף. להפוך את התיק עד כנפיים מצופים לחלוטין. עוף במרינדה כנפיים בשקית בקערה גדולה, צונן, מפנה שקית פעם אחת, 2 שעות.
מעבירים כנפיים ומרינדה למחבת צלייה או למחבת אפייה רדודה גדולה ואופים, מכוסים בנייר כסף, באמצע תנור 1 שעה. כנפיים מגניב עד שהם יכולים להיות מטופלים ולנקז במסננת, השלכת מרינדה. כנפיים עשויות להיות מוכנות עד לנקודה זו 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
הפחת את הטמפרטורה ל-250°F.
בקערה קטנה המגישה לשלב הנותרים 2 כפות מלח ופלפל. שים עמילן תירס בקערה קטנה ודלות כל כנף, לדפוק את עמילן תירס עודף והעברה למחבת רדודה. בשנת 5-6 ליטר שמן חום קומקום כבד עד מדחום שומן עמוק רושם 370 ° F. עבודה בקבוצות של 6 או 7, מטגנים כנפיים בשמן עד חום זהוב, כ 3 דקות, ועם כפית מחוררת להעביר מגבות נייר לניקוז. שמור על כנפיים חמות על תבנית אפייה בתנור. מטגנים את הכנפיים שנותרו באותו אופן, ומחזירים שמן ל-370 ° F. בין קבוצות.
מגישים כנפיים בתערובת מלח ופלפל.