קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

חצילים בגריל ומוצרלה טרייה על ג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולה

חצילים בגריל ומוצרלה טרייה על ג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו חצילים בגריל ומוצרלן טרי על ג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולן. מתכון זה מכין 6 מנות עם 573 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מתכון זה מן האוכלרשת יש 5 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם מיונז, פלפלים, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש במיונז תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם סופר! בראוניז חמאת בוטנים עשה מצית כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. נסו חצילים בגריל ומוצרלן טרי על ג'בטה עם פלפל קלוי, חצילים בגריל ומוצרלן טרי על ג'בטה, ו פיצה עם צדפות טריות, שום, מוצרלה, רומנו ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את המיונז והשום בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מקררים לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים גריל לגבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מברישים את החציל משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להזהבה משני הצדדים ופשוט מבושלים, כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מברישים את הפלפלים בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד שחרוך מכל הצדדים, מוציאים, מניחים בקערה, מכסים ומניחים לאדים למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הסר את העור ואת הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
שים לחם על הגריל, חתוך את הצד כלפי מטה וצלה למשך 30 שניות כדי להתחמם מעט ופריך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מורחים את הלחם בתערובת המיונז ומעליהם את החצי התחתון בחצילים, פלפלים, גבינה, בזיליקום וארוגולה. מכסים בחלקו העליון של הלחם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

האיטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל
שמורת ספאלטי קיאנטי פוג ' יו רייל
יין מילואים מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו רייל, הוא יין חינני וקטיפתי עם ניחוחות סנג' ובזה אדמתיים אופייניים וטעמי פרי בשלים ומאוזנים המקוזזים על ידי נגיעה של אלון.