קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

חציל אפוי עם בשר בקר טחון

חציל אפוי עם בשר בקר טחון
זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. נסו חצילים קלים ובשר טחון, מחבת בקר טחון עגבניות חצילים, ו תבשיל חצילים בקר טחון בסיר חרס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שים פירורי לחם בקערה עם מספיק מים לכיסוי; מניחים בצד להשרות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה. מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון, בצל ושום בשמן חם עד שהבקר שחום לחלוטין ולא נותרו נתחים גדולים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים חציל לתערובת בקר טחון; מבשלים ומערבבים עד שהחציל רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
מסירים את המחבת מהאש ומניחים בצד כדי לאפשר לתערובת להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מסננים עודפי מים מפירורי לחם וזורקים לקערה גדולה; מוסיפים תערובת בקר טחון, מחצית מהעגבניות, האורז, תערובת הגבינה האיטלקית, הביצה והבזיליקום. מערבבים את התערובת עד לערבוב אחיד של החומרים, מוסיפים עוד נוזלים מהעגבניות אם יבשים מדי; מתבלים במלח ופלפל. ממלאים את קליפות החצילים בתערובת ומכניסים לתבנית אפייה גדולה. למעלה עם עגבניות שנותרו לכסות צלחת עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקיתגבינה איטלקית
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, מסירים נייר כסף וממשיכים לאפות עד שמתחילים להשחים סביב הקצוות, כ -10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®