קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

חציל בקארי, עדשים, המבורגרים קינואה

חציל בקארי, עדשים, המבורגרים קינואה
חציל בקארי, עדשים, והמבורגרים קינואה עשויים להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 134 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אם יש לך נקטר אגבה, פתיתי קינואה, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו חציל בקארי, עדשים והמבורגרים קינואה, המבורגרים עדשים בקארי, ו מרק קינואה בקארי אדום עדשים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את החלק העליון של החצילים וחתוך אותו לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2
מניחים אותו לחתוך צדדים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים במשך 25 דקות או עד החצילים שקועים לחלוטין במכרז.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר לצלחת רדודה ולאפשר להתקרר לחלוטין. (אתה יכול לעשות את זה אפילו כמה ימים מראש ולאחסן במיכל מכוסה במקרר.) ברגע שהחציל הוא מגניב, להשליך כל נוזל שהצטבר לגרד את הבשר מן הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
מניחים את עיסת במעבד מזון דופק כמה פעמים לעשות מחית גס.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מעבירים לקערה בגודל בינוני ומוסיפים את שאר החומרים.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מערבבים היטב ולאפשר לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות. מחממים תנור ל 425 F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מחממים מחבת גדולה ללא מקל על חום בינוני גבוה. ברגע שזה חם, לנגב או לרסס אותו עם תרסיס מחבת קטן או שמן קנולה. להרטיב את הידיים וליצור תערובת חצילים לקציצות על 3 אינץ 'רחב 1/2 אינץ' עבה. (אתה יכול גם ליצור את ההמבורגרים על ידי כפית את התערובת לתוך המחבת ושימוש בחלק האחורי של כף כדי לעצב אותו לקציצות.) לבשל שלושה או ארבעה בכל פעם עד השחמה קלה ולאחר מכן בזהירות להתהפך ולשחום את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר עם מרית ומניח כל המבורגר על תבנית אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
אופים במשך 15-20 דקות, עד המבורגרים מבושלים דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מגישים עם תבלינים המבורגר מסורתי או עם תבלין בצל פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק