חציל סיני בסגנון מאודה עם רוטב סויה ושמן שומשום
אם יש לכם שמן זית, שמן שומשום, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דג מאודה סיני ברוטב סויה {וידאו}, אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום, ו חצילים מאודים שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
חצילים וחצי ולמקם באדים. קיטור עד שהבשר מרגיש רך ורווי בלחות, כ -20 דקות.
הסר מן הספינה ולתת מגניב. כאשר חצילים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לגרוף את הבשר בקטעים ארוכים, עוזב את הכי טוב שאתה יכול את הכיסים של זרעים בחציל.
בינתיים, להקציף יחד שמן זית, שמן שומשום, רוטב סויה, חומץ, שום, 1/2 כפית מלח, סוכר, טחינה ושמן צ ' ילי. לזרוק את החציל ברוטב, ואז טעם להוסיף יותר מלח, סוכר, או חומץ לפי הצורך.
מקשטים עם בצל ירוק, כוסברה ו/או זרעי שומשום קלויים.