חציל פרמזן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פרמזן חצילים. מנה אחת מכילה 1157 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת שום, אורגנו, גבינת ריקוטה חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה נהדר. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), חציל פרמזן, ו חציל פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ראשית הכינו את הרוטב: הניחו סיר גדול על אש בינונית והוסיפו את שמן הזית.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הזיתים, פתיתי הפלפל האדום והצלפים, ונותנים לזה להתבשל במשך 2 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות. זורקים פנימה את העגבניות עם המיצים שלהם ומביאים לרתיחה נמוכה. מערבבים פנימה את הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 10 דקות.
שלב את פירורי הלחם, אבקת השום והאורגנו בקערה רדודה; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומערבבים היטב. סדקו 3 מהביצים לקערה רדודה אחרת; מתבלים במלח ופלפל ומקציפים במזלג לערבוב.
מכניסים את הקמח לקערה רדודה נוספת ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את החצילים, הקמח, הביצים הטרופות ופירורי הלחם על משטח עבודה ליד הכיריים.
מחממים שמן זית בגודל 1/4 אינץ ' במחבת גדולה על אש בינונית. כשהשמן חם, מחפרים תחילה כמה פרוסות חצילים בקמח, ואז טובלים אותם בביצה, ולבסוף מצפים אותם בפירורי הלחם. מכניסים למחבת כמה שיותר חצילים שיתאימו בנוחות בשכבה אחת ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים היטב משני הצדדים.
מסננים על מגבות נייר. מבשלים את כל פרוסות החצילים כך, מוסיפים עוד שמן זית למחבת לפי הצורך.
מערבבים יחד את הריקוטה ו 1/2 כוס גבינת הפרמיג ' אנו. מערבבים פנימה את הבזיליקום ואת 2 הביצים הנותרות, ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
כדי להרכיב את המנה, תחילה הכינו את עצמכם עם תבנית אפייה גדולה וחמאה. הכינו את החצילים, תערובת הריקוטה, רוטב העגבניות, גבינת המוצרלה הגרוסה ושאר 3/4 כוס הפרמיג ' אנו המגוררים. כדי להתחיל, כף מעט מרוטב העגבניות מעל תחתית תבנית האפייה. עכשיו להוסיף שכבת חצילים.
מורחים עם מחצית מתערובת הריקוטה. כף שכבה נוספת של רוטב עגבניות ומפזרים כשליש מהמוצרלה. חוזרים על הפעולה עם שכבת חציל, שאר הריקוטה, רוטב העגבניות ושליש נוסף מהמוצרלה. מסיימים עם שאר החציל, שאר רוטב העגבניות ושאר המוצרלה.
מפזרים את 3/4 כוס הפרמיג ' אנו.
מניחים את התנור בתנור ואופים בערך 1 שעה, עד להזהבה ומבעבעת.
הניחו לעמוד כ -20 דקות לפני החיתוך.