קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

חציל פרמזן

חציל פרמזן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פרמזן חצילים. מנה אחת מכילה 1157 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת שום, אורגנו, גבינת ריקוטה חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה נהדר. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), חציל פרמזן, ו חציל פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ראשית הכינו את הרוטב: הניחו סיר גדול על אש בינונית והוסיפו את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
מוסיפים את הזיתים, פתיתי הפלפל האדום והצלפים, ונותנים לזה להתבשל במשך 2 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות. זורקים פנימה את העגבניות עם המיצים שלהם ומביאים לרתיחה נמוכה. מערבבים פנימה את הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מסירים מהאש ומניחים בצד.
6
שלב את פירורי הלחם, אבקת השום והאורגנו בקערה רדודה; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומערבבים היטב. סדקו 3 מהביצים לקערה רדודה אחרת; מתבלים במלח ופלפל ומקציפים במזלג לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מכניסים את הקמח לקערה רדודה נוספת ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את החצילים, הקמח, הביצים הטרופות ופירורי הלחם על משטח עבודה ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מחממים שמן זית בגודל 1/4 אינץ ' במחבת גדולה על אש בינונית. כשהשמן חם, מחפרים תחילה כמה פרוסות חצילים בקמח, ואז טובלים אותם בביצה, ולבסוף מצפים אותם בפירורי הלחם. מכניסים למחבת כמה שיותר חצילים שיתאימו בנוחות בשכבה אחת ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
9
מסננים על מגבות נייר. מבשלים את כל פרוסות החצילים כך, מוסיפים עוד שמן זית למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
10
מערבבים יחד את הריקוטה ו 1/2 כוס גבינת הפרמיג ' אנו. מערבבים פנימה את הבזיליקום ואת 2 הביצים הנותרות, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
12
כדי להרכיב את המנה, תחילה הכינו את עצמכם עם תבנית אפייה גדולה וחמאה. הכינו את החצילים, תערובת הריקוטה, רוטב העגבניות, גבינת המוצרלה הגרוסה ושאר 3/4 כוס הפרמיג ' אנו המגוררים. כדי להתחיל, כף מעט מרוטב העגבניות מעל תחתית תבנית האפייה. עכשיו להוסיף שכבת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
13
מורחים עם מחצית מתערובת הריקוטה. כף שכבה נוספת של רוטב עגבניות ומפזרים כשליש מהמוצרלה. חוזרים על הפעולה עם שכבת חציל, שאר הריקוטה, רוטב העגבניות ושליש נוסף מהמוצרלה. מסיימים עם שאר החציל, שאר רוטב העגבניות ושאר המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
14
מפזרים את 3/4 כוס הפרמיג ' אנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
15
מניחים את התנור בתנור ואופים בערך 1 שעה, עד להזהבה ומבעבעת.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
16
הניחו לעמוד כ -20 דקות לפני החיתוך.

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שחורים, מגולענים וקצוצים בערךזיתים שחורים, מגולענים וקצוצים בערך9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם יבשיםפירורי לחם יבשים2kgsעגבניות (מומלץ: סן מרזנו), מרוסקות בידעגבניות (מומלץ: סן מרזנו), מרוסקות ביד32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסצלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים2kgsחצילים, גזומים וחותכים לאורכם לפרוסות בעובי 1/2 אינץחצילים, גזומים וחותכים לאורכם לפרוסות בעובי 1/2 אינץ5קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים, יד קרועהעלי בזיליקום טריים, יד קרועה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון11 כף אורגנו מיובשזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה8שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי791 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8שרימפס וורידיםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה11 כף אורגנו מיובשאורגנו מיובשאורגנו מיובש1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי פלפל אדום חריףפתיתי פלפל אדום חריף2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טרי-רומנופרמזן מגורר טרי-רומנו8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מוצרלה גרוסהגבינת מוצרלה גרוסה907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת ריקוטה עם חלב מלאגבינת ריקוטה עם חלב מלא