קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

חציל פרמזן

חציל פרמזן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פרמזן חצילים. מנה אחת מכילה 1157 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת שום, אורגנו, גבינת ריקוטה חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה נהדר. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), חציל פרמזן, ו חציל פרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ראשית הכינו את הרוטב: הניחו סיר גדול על אש בינונית והוסיפו את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את הזיתים, פתיתי הפלפל האדום והצלפים, ונותנים לזה להתבשל במשך 2 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות. זורקים פנימה את העגבניות עם המיצים שלהם ומביאים לרתיחה נמוכה. מערבבים פנימה את הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
מסירים מהאש ומניחים בצד.
6
שלב את פירורי הלחם, אבקת השום והאורגנו בקערה רדודה; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומערבבים היטב. סדקו 3 מהביצים לקערה רדודה אחרת; מתבלים במלח ופלפל ומקציפים במזלג לערבוב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מכניסים את הקמח לקערה רדודה נוספת ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את החצילים, הקמח, הביצים הטרופות ופירורי הלחם על משטח עבודה ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מחממים שמן זית בגודל 1/4 אינץ ' במחבת גדולה על אש בינונית. כשהשמן חם, מחפרים תחילה כמה פרוסות חצילים בקמח, ואז טובלים אותם בביצה, ולבסוף מצפים אותם בפירורי הלחם. מכניסים למחבת כמה שיותר חצילים שיתאימו בנוחות בשכבה אחת ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מסננים על מגבות נייר. מבשלים את כל פרוסות החצילים כך, מוסיפים עוד שמן זית למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מערבבים יחד את הריקוטה ו 1/2 כוס גבינת הפרמיג ' אנו. מערבבים פנימה את הבזיליקום ואת 2 הביצים הנותרות, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
כדי להרכיב את המנה, תחילה הכינו את עצמכם עם תבנית אפייה גדולה וחמאה. הכינו את החצילים, תערובת הריקוטה, רוטב העגבניות, גבינת המוצרלה הגרוסה ושאר 3/4 כוס הפרמיג ' אנו המגוררים. כדי להתחיל, כף מעט מרוטב העגבניות מעל תחתית תבנית האפייה. עכשיו להוסיף שכבת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
13
מורחים עם מחצית מתערובת הריקוטה. כף שכבה נוספת של רוטב עגבניות ומפזרים כשליש מהמוצרלה. חוזרים על הפעולה עם שכבת חציל, שאר הריקוטה, רוטב העגבניות ושליש נוסף מהמוצרלה. מסיימים עם שאר החציל, שאר רוטב העגבניות ושאר המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
14
מפזרים את 3/4 כוס הפרמיג ' אנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
15
מניחים את התנור בתנור ואופים בערך 1 שעה, עד להזהבה ומבעבעת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
הניחו לעמוד כ -20 דקות לפני החיתוך.