חרדל קוניאק
חרדל קוניאק יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך זרעי חרדל חום, זרעי חרדל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 6 דקות. נסו עוף צלוי במחבת עם רוטב חרדל קוניאק, סטייק פילה בקר עם חרדל-רוטב קוניאק, ו קרם קוניאק (מתכונים דומים).
הוראות
שים זרעי חרדל, 1/3 כוס מים, קוניאק, וחומץ בקערה ומערבבים לחלוטין להשרות זרעים. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר 2 עד 3 ימים.
מערבולת תערובת חרדל בבלנדר עם סוכר חום ומלח עד חלקה.
הפוך קדימה: 2 שבועות, מכוסה ומקורר.
הדמיון שלך הוא הגבול כשזה מגיע להכנת חרדל בטעם. כל מה שאתה צריך הם זרעי חרדל או אבקת חרדל יבש, ואז התבלינים הם תלוי בך.
זרעי חרדל: השתמש כאשר אתה רוצה גרגר שלם, מרקם פריך. שלושת הסוגים הם צהוב, aka לבן (Sinapis alba), הכי מתון בשימוש בעיקר חרדל בסגנון אמריקאי עבור כבישה; חום (brassica juncea), zestier בשימוש חרדל בסגנון אירופאי (כמו Dijon), כבישה, ובישול הודי; ושחור (b. nigra), משמש גם מזון הודי; הם להחלפה עם החום. זרעים צריכים לרכך בנוזל במשך 1 עד 2 ימים לפני שאתה עושה חרדל איתם.
אבקת חרדל: עבור חרדל חלק משיי. זה לא יותר מזרע חרדל טחון, והמותג הנפוץ ביותר הוא של קולמן, תערובת של זרעים לבנים וחומים.
מערבבים את האבקה עם נוזל (כמו מים או בירה) ולתת לו לשבת בן לילה כדי לשתות לגמרי ולפתח טעם. אל תתנו לזה לשבת יותר, אם כי, או שזה יהיה טעם קשה.