חרוך-תירס סוקוטש
מתכונים דומים: קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, ממרח אבוקדו תירס חרוך עם צ'יפס תירס, ו תירס סוקוטש קלוי.
הוראות
החביאו את פולי ה-fava בסיר של מים רותחים מומלחים קלות במשך 2 דקות וניקוז. יש לשטוף את השעועית מתחת למים קרים כדי לעצור את הבישול. לקלף ולהשליך את העור הירוק; להפריש את השעועית.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את התירס, בצל, שום, ומלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות הם חרוך מעט וזהב, 6 עד 7 דקות.
מוסיפים את הפלפל והפולים ומבשלים 2 דקות נוספות.
הסר מהחום, להוסיף את בצל ירוק, לזרוק היטב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הסיווג Domaine Leseurre Dry Cuvee Riesling עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.