חשיש וביצים בסגנון קאובוי יווני
חשיש וביצים יווניים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. 14 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. לכו לחנות ותרימו כוסברה טחונה, מלח ופלפל טחון, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. , שהוא מוצק. נסו מחבת חשיש קאובוי, חשיש וביצים ללא בשר, ו חשיש וביצים מחבת (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים את תפוחי האדמה בשמן המחומם עד שהם מתחילים להתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את הבצל והשום; ממשיכים לבשל עד שהזעת הבצל ומתחילים לקרמל. מתבלים עם אבקת צ 'יפוטלה צ' ילה, כמון, כוסברה, מלח ופלפל; מערבבים.
מעבירים לקערה ומכסים בצלחת כדי לשמור על החום.
יוצקים 2 כפות שמן זית למחבת ולחזור לחום בינוני. לפצח את הביצים לתוך השמן המחומם לבשל עד שהם מתחילים להפוך אטום; להעיף ולהמשיך לבשל עד לא נשאר לבן ברור. (אל תבשלו יותר מדי את הביצים-החלק הטוב ביותר של הארוחה הזו הוא החלקות שהחלמון מוסיף לתערובת).
מניחים את הביצים המבושלות על תערובת תפוחי האדמה. למעלה עם כוסברה, גבינת פטה, ואבוקדו לשרת.