קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

טאג'ין ביל קוק

טאג'ין ביל קוק
טגין ביל קוק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך כורכום הקרקע, מלח, זנגביל הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טג'ין זייטון בשביל הטאג' ין!, טג'ין של חמישה ימים, ו טג'ין טלה.

הוראות

1
בתנור הולנדי קטן או תבשיל אמייל מעל חום בינוני גבוה, מחממים את שמן הזית ומטגנים את הכורכום, זנגביל וכבש עד שהבשר מצופה היטב ומשחימים קלות, 2 עד 3 דקות. דק קוביות אחד הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כורכוםכורכום
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים אותו לבשר יחד עם מרק, זעפרן וכוסברה. לכסות ולהפחית את החום בינוני נמוך. לבשל עד הבשר הוא מזלג מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות. זרוק את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
זעפרןזעפרן
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים את התנור ל 200 מעלות F. עם כפית מחוררת, מעבירים את הבשר לצלחת חסינת קנה ולשמור חם בתנור עד מוכן לשרת. להביא את הרוטב בתבשיל בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
דק לחתוך את הבצל שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיף את זה, יחד עם שזיפים מיובשים, דבש, קינמון, ופלפל לרוטב הבוער. מתבלים במלח. מבשלים עד שהתערובת מתעבה במקצת, 6 עד 8 דקות. כפית את רוטב שזיפים על הבשר ומפזרים את המנה עם זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
נייר אורזנייר אורז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מגישים עם לחם חם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
7
הערה: כדי טוסט למחוץ זעפרן, מקום חוטים במחבת nonstick קטן ומערבבים כל הזמן על חום בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות. לרסק את החוטים בין האצבעות שלך, או לדפוק אותם במכתש יחד עם קמצוץ של מלח לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מרגמה ועלימרגמה ועלי
8
בישול בקסבה מאת קיטי מורס.