טאג'ין עוף מרוקאי
טאג'ין עוף מרוקאי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו פלפל, ג'ינג'ר טחון, מלח ים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טאג'ין עוף מרוקאי, טאג'ין עוף מרוקאי, ו טאג'ין מרוקאי של עוף עם לימון וזיתים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
בקערה גדולה מערבבים את השום, הכמון, הג ' ינג ' ר, הפפריקה, המלח והפלפל, 1/2 כוס בצל מגורד והשמן.
שוטפים את הלימונים המשומרים ומסירים את העיסה. שמרו את קליפת הלימון לשימוש מאוחר יותר.
מוסיפים את עיסת הלימון לקערת הערבוב.
מערבבים הכל יחד ומניחים בשקית ניילון גדולה למרינדה למשך הלילה במקרר. (עשרים וארבע שעות באמת נותן את העוף את הטעם הטוב ביותר.)
בתנור או תבשיל הולנדי גדול מניחים את העוף והמרינדה; מוסיפים את גבעולי הפטרוזיליה והכוסברה, את שאר הבצל המגורד, את אבקת הזעפרן ו -1 1/2 כוסות מים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, מורידים לרתיחה ומבשלים, מכוסים חלקית, למשך 30 דקות.
מסירים את הכיסוי, מערבבים את העוף וממשיכים להתבשל עוד 15 דקות או עד שהעוף רך.
מוציאים את העוף לכלי הגשה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם. שמור רוטב על תנור ולהתחיל להפחית.
פורסים את קליפת הלימון המשומרת לפרוסות דקות ומוסיפים לרוטב יחד עם הזיתים, הפטרוזיליה והכוסברה. מצמצמים עד שהרוטב רק מעט סמיך. זה לא אמור לקחת יותר מ -5 דקות לכל היותר.
לחשוף את העוף ולהסיר את העור מן העוף. (זה לא נראה יפה ומי צריך את השומן הנוסף.)
יוצקים רוטב על עוף ומגישים.