טאפלס ג'ינג'ר מסוכר
טאפלס זנגביל מסוכר נטול גלוטן, ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לך קקאו, רום, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. נסו ללא גלוטן ג'ינג'ר קרם לחמניות עם זנגביל מסוכר תוצרת בית, Kadota תאנה & ריבה ג'ינג'ר מסוכר, ו לחמניות ג'ינג'ר מסוכרות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום גבוה, להביא שמנת לרתיחה. בינתיים, מניחים שוקולד קצוץ בקערה.
יוצקים קרם על שוקולד ומערבבים בעדינות עם מרית גמישה עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. (אם שוקולד לא נמס לחלוטין, מניחים קערה על מחבת של מים רותחים בקושי ומערבבים עד מומס וחלק.) מערבבים רום וג ' ינג ' ר מסוכר. תערובת צינה עד המשרד, לפחות 3 שעות; אם תרצה, לכסות להירגע עד 1 שבוע.
קו 12 על ידי 15 אינץ ' תבנית אפייה עם פיסת נייר שעווה. עם כפית, לגרוף 1-כף חלקים של תערובת שוקולד; מקום על נייר שעווה. אם התערובת היא מוצקה מדי כדי לגרוף, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר על 10 דקות.
מניחים 1/4 כוס קקאו על צלחת מעוטרת. ידי אבק קלות עם קקאו. עם הידיים, מגלגלים כל כף של תערובת שוקולד לכדור, ואז מתגלגלים בקקאו למעיל.
מניחים כל כמהין בכוס סוכריות נייר קטנה (ראה הערות). כדי לאחסן, מניחים כמהין בין שכבות של נייר שעווה במיכל אטום וצינה. מומלץ הנמען להירגע גם כן, ואז להביא לטמפרטורת החדר רק לפני ההגשה.