המתכון טאקו דגים בגריל עם רוטב סיד צ'יפוטלה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 6 שעות ו 44 דקות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 2617 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מכלמתכונים דורשים כרוב, חומץ מזוקק, שמן זית כתית מעולה ופילה אמנון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. עם כפית ציון 99%, המנה הזו מדהימה. טאקו דגים בגריל עם רוטב צ'יפוטלה-ליים, טאקו דגים צ'יפוטלה-ליים, ו טאקו דגים של צ'יפוטלה ליים דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
להכנת המרינדה מקציפים בקערה את שמן הזית, החומץ, מיץ הליים, גרידת הליים, הדבש, השום, הכמון, אבקת הצ ' ילי, תיבול פירות הים, הפלפל השחור והרוטב החם עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
2
מניחים את האמנון בכלי רדוד, ויוצקים את המרינדה על הדג. מכסים ומקררים 6 עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
אמנון
ממתק תמנון בריט
3
להכנת הרוטב, שלבו בקערה את השמנת החמוצה ורוטב האדובו. מערבבים פנימה את מיץ הליים, גרידת הליים, הכמון, אבקת הצ ' ילי, תיבול פירות הים.
מוציאים דגים מהמרינדה, מסננים את כל העודפים וזורקים את המרינדה. צולים נתחי דג עד שמתקלפים בקלות במזלג, הופכים פעם אחת, כ -9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
הרכיבו טאקו על ידי הנחת נתחי דגים במרכז הטורטיות עם כמויות רצויות של עגבניות, כוסברה וכרוב; מזלפים רוטב. להגשה מגלגלים טורטיות סביב מילויים ומקשטים עם טריזי ליים.
פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הספסל סונומה קוסט פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
ספסל סונומה חוף פינו נואר
רזה, תוססת ומענגת. מקורו בעיקר מ-סנג 'יאקומו אמארל רנצ' ויניארד בסונומה קוסט אווה. זהו יין בעל מבנה רזה ואלגנטי וחומציות תוססת, המזכיר Burgundy.It משלים רטבים עשירים, בשרים קלויים ואוהב להיות מזווג עם עופות.