טאקו דגים עם קרם צ'יפוטלה
המתכון טאקו דגים עם קרם צ'יפוטלה יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 47 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 376 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן לך לחנות ותביא פלפל, מלח, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. וזה טוב. נסו טאקו דגים עם קרם צ'יפוטלה, טאקו דגים קרם W / Chipotle, ו טאקו דגים בריא עם קרם צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את השמן, מיץ לימון, מלח ופלפל.
יוצקים מעל פילה דגים ולתת לרבד במשך 20 דקות.
שים את היוגורט לתוך מסננת מרופדת במגבת נייר ומניחים מעל קערה כדי לנקז ולעבות במשך 20 דקות.
הסר את הדגים מן המרינדה והגריל על גריל שחומם מראש או מחבת גריל nonstick על חום בינוני גבוה עד מבושל יסודי, על 3 דקות לכל צד. מניחים את הדג בצד על צלחת במשך 5 דקות.
בקערה קטנה לשלב את יוגורט מעובה, מיונז, ופלפל צ ' יפוטלה.
מחממים את הטורטיות על הגריל או מחבת גריל במשך 30 שניות בכל צד.
פתית את הדג עם מזלג. למעלה כל טורטייה עם 1 כף של קרם צ ' יפוטלה. למעלה עם דגים, כרוב, תירס וכוסברה ומגישים עם פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.