1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מחממים את השמן 1 כף הנותרים במחבת גדולה על חום גבוה; מוסיפים את רוטב צ ' ילה ומטגנים, ערבוב, עד עבה וריחני, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את המרק ולהפחית עד מעט מעובה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
לתבל את החזיר בכל רחבי עם מלח ופלפל ולהעביר לבישול איטי גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
מוסיפים את עלי המפרץ ואת מקל קינמון, ואז לשפוך את הרוטב. מכסים ומבשלים על גבוה עד הבשר רך, על 5 שעות. (או לבשל את הבשר בתנור הולנדי גדול, מכוסה, במשך 1 שעה 45 דקות ב 350 מעלות; לחשוף ולבשל 30 דקות נוספות.)
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
גב שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8
זרוק את עלי המפרץ ואת מקל הקינמון. לגרוס את החזיר עם 2 מזלגות; העונה עם מלח ופלפל.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.