קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

טאקו טלה וינדלו עם מלפפון ראיטה

טאקו טלה וינדלו עם מלפפון ראיטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל טאקו כבש Vindaloo עם מלפפון Raitan. במנה עיקרית זו יש 443 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חומץ, מיובש צ'ילה דה arbol, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cardamom Buttermilk Pie כקינוח. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. וזה נהדר. נסו טנדורי רגל כבש עם מלפפון Raita, המבורגרים כבש עם פטה מלפפון Raita, ו מותן כבש בגריל עם עגבניות ומלפפון Raitan ו Co ישראלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית, להכין את המרינדה עבור הטלה. בקערה, לשלב את החומץ, צ ' ילי מיובש, מקל קינמון, ציפורן, והל. אפשר להשרות במשך 20 דקות כדי לרכך את הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים לתוך בלנדר ומוסיפים את זרעי הכמון, זרעי חרדל, פלפל שחור, שום, זנגביל, חלב קוקוס, ומלח. מחית במשך 2-3 דקות עד חלקה לחלוטין, הוספת חומץ נוסף כדי לקבל משחה זה לא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
לתיבול בשרלתיבול בשר
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים את המרינדה על הטלה, לשפשף, ולשרות במקרר, מכוסה, עד 4 שעות.הפוך את raita: בקערה, לשלב את היוגורט, 2 כפות מיץ לימון, 1/2 כפית מלח מלפפון. מערבבים היטב ומקררים עד מוכן להגשה. Raita יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש.הפוך את בצל" כבוש": בקערה, לשלב את בצל פרוס דק, 1/4 כוס מיץ לימון, ו 1/2 כפית מלח. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 4 שעות עד שהבצל מתרכך מעט ומאבד חלק מהנשיכה שלהם.כאשר הטלה סיים להשרות, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. על התנור, מחממים מחבת עמוקה גדולה, חסינת תנור על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
RaitaRaita
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את 2 כפות שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5
תברישי את כל המרינדה העודפת משוק הטלה, ותשמרי כל מה שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
6
מוסיפים את שנקי הטלה לשמן החם וחום במשך 4-5 דקות משני הצדדים עד לקרמל עמוק.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
הסר לצלחת. כדי השמן הנותר בסיר, להוסיף את הבצלים חתוכים לקוביות לטחון עד חום זהוב, 4-5 דקות, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הוסף את המרינדה השמורה לסיר יחד עם 2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
הוסף את אבקת כוסברה. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להרים את כל החתיכות.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את שנקי הטלה השמורים וכל מיצים שהם שחררו.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
11
הוסף מספיק מים נוספים לסיר, כך שזה מגיע ¾ של הדרך במעלה הצדדים של השוקיים.מכסים עם מכסה הדוק (תנור הוכחה) או 2 שכבות של נייר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מניחים על המדף האמצעי בתנור ומבשלים 2 שעות, הופכים את השוקיים פעם באמצע. עד הסוף, הבשר אמור ליפול מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
הסר את השוקיים מן הסיר, פעם מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את הבשר מן העצם. זרוק את העצמות (או מילואים עבור מלאי).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
מניחים את הסיר עם נוזל צליה בחזרה על הכיריים ולהביא לרתיחה. להפחית עד שיש לו את העקביות של תבשיל עבה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
מוסיפים את בשר הטלה הגרוס לנוזל ומוסיפים את אבקת garam masala וכף נוספת של חומץ. מערבבים לשלב ומבשלים עבור 3-4 minutes.To מגישים, טורטיות תירס חום על מחבת עד חרוך קלות. מלא כל טורטייה עם כבש מטוגן העליון עם raita, בצל, כוסברה קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
גארם מסאלהגארם מסאלה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
RaitaRaita
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברזרעי חרדל שחורזרעי חרדל שחור1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחורפלפל שחור5ציפורןהל ירוקהל ירוק4שרימפס וורידיםכוסברה קצוצה (לקישוט)כוסברה קצוצה (לקישוט)1stick1cinnamon שבור לשניים1cinnamon שבור לשניים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ4שרימפס וורידים15corn טורטיות (להגשה)15corn טורטיות (להגשה)1מלפפון חממה (או מלפפון אחר ללא זרעים) לקוביות בסדרמלפפון חממה (או מלפפון אחר ללא זרעים) לקוביות בסדר4שרימפס וורידים3dried צ'ילה דה Arbol (או צ' ילי מיובש חריף אחר), זרעים גזע הוסר3dried צ'ילה דה Arbol (או צ' ילי מיובש חריף אחר), זרעים גזע הוסר4שרימפס וורידים3dried guajillo chilies (או אחר לא חריף מדי צ'ילי מיובש), זרעים גזע הוסר3dried guajillo chilies (או אחר לא חריף מדי צ'ילי מיובש), זרעים גזע הוסר1אינץזנגביל טרי קלוף טחוןזנגביל טרי קלוף טחון2חתיכות טופי הית' ברגארם מסאלהגארם מסאלה4ציפורןכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר12 כפיות אבקת שוםזרעי כוסברה טחוןזרעי כוסברה טחון1קילוגרםצלעות כבשצלעות כבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון (על 2 לימונים)מיץ לימון (על 2 לימונים)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון (על 1 לימון)מיץ לימון (על 1 לימון)1קטןבצל צהוב חצוי פרוס דקבצל צהוב חצוי פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט רגיל (יוגורט יווני רצוי)יוגורט רגיל (יוגורט יווני רצוי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים12 כפיות אבקת שוםחומץ לבן (לגימור)חומץ לבן (לגימור)1חתיכות טופי הית' ברזרעי כמון שלמיםזרעי כמון שלמים4שרימפס וורידים1yellow בצל קצוץ1yellow בצל קצוץ1חתיכות טופי הית' ברaltalt