טאקו טלה וינדלו עם מלפפון ראיטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל טאקו כבש Vindaloo עם מלפפון Raitan. במנה עיקרית זו יש 443 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך חומץ, מיובש צ'ילה דה arbol, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cardamom Buttermilk Pie כקינוח. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. וזה נהדר. נסו טנדורי רגל כבש עם מלפפון Raita, המבורגרים כבש עם פטה מלפפון Raita, ו מותן כבש בגריל עם עגבניות ומלפפון Raitan ו Co ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, להכין את המרינדה עבור הטלה. בקערה, לשלב את החומץ, צ ' ילי מיובש, מקל קינמון, ציפורן, והל. אפשר להשרות במשך 20 דקות כדי לרכך את הצ ' ילי.
יוצקים לתוך בלנדר ומוסיפים את זרעי הכמון, זרעי חרדל, פלפל שחור, שום, זנגביל, חלב קוקוס, ומלח. מחית במשך 2-3 דקות עד חלקה לחלוטין, הוספת חומץ נוסף כדי לקבל משחה זה לא עבה מדי.
יוצקים את המרינדה על הטלה, לשפשף, ולשרות במקרר, מכוסה, עד 4 שעות.הפוך את raita: בקערה, לשלב את היוגורט, 2 כפות מיץ לימון, 1/2 כפית מלח מלפפון. מערבבים היטב ומקררים עד מוכן להגשה. Raita יכול להיות מורכב עד 2 ימים מראש.הפוך את בצל" כבוש": בקערה, לשלב את בצל פרוס דק, 1/4 כוס מיץ לימון, ו 1/2 כפית מלח. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 4 שעות עד שהבצל מתרכך מעט ומאבד חלק מהנשיכה שלהם.כאשר הטלה סיים להשרות, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. על התנור, מחממים מחבת עמוקה גדולה, חסינת תנור על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את 2 כפות שמן צמחי וחום עד מנצנץ.
תברישי את כל המרינדה העודפת משוק הטלה, ותשמרי כל מה שנשאר.
מוסיפים את שנקי הטלה לשמן החם וחום במשך 4-5 דקות משני הצדדים עד לקרמל עמוק.
הסר לצלחת. כדי השמן הנותר בסיר, להוסיף את הבצלים חתוכים לקוביות לטחון עד חום זהוב, 4-5 דקות, הוספת שמן יותר במידת הצורך.
הוסף את המרינדה השמורה לסיר יחד עם 2 כוסות מים.
הוסף את אבקת כוסברה. מביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית המחבת כדי להרים את כל החתיכות.
מוסיפים את שנקי הטלה השמורים וכל מיצים שהם שחררו.
הוסף מספיק מים נוספים לסיר, כך שזה מגיע ¾ של הדרך במעלה הצדדים של השוקיים.מכסים עם מכסה הדוק (תנור הוכחה) או 2 שכבות של נייר.
מניחים על המדף האמצעי בתנור ומבשלים 2 שעות, הופכים את השוקיים פעם באמצע. עד הסוף, הבשר אמור ליפול מהעצם.
הסר את השוקיים מן הסיר, פעם מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את הבשר מן העצם. זרוק את העצמות (או מילואים עבור מלאי).
מניחים את הסיר עם נוזל צליה בחזרה על הכיריים ולהביא לרתיחה. להפחית עד שיש לו את העקביות של תבשיל עבה.
מוסיפים את בשר הטלה הגרוס לנוזל ומוסיפים את אבקת garam masala וכף נוספת של חומץ. מערבבים לשלב ומבשלים עבור 3-4 minutes.To מגישים, טורטיות תירס חום על מחבת עד חרוך קלות. מלא כל טורטייה עם כבש מטוגן העליון עם raita, בצל, כוסברה קצוץ.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות יבש קריק יקב Chenin Blanc יבש, יין. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![יין יבש צ ' נין בלאן, יין]()
יין יבש צ ' נין בלאן, יין
יין יפה זה הוא להפליא בציר עקבי לאחר בציר. אנו מקבלים פרי Chenin Blanc מעולה מחוות וילסון בקלרקסבורג, ומאפשר לנו לייצר יין אקספרסיבי, מגוון וטעים. בהתחלה מערבולת, ארומטיקה של אגס לבן, אננס ובננה באביב קדימה מהזכוכית. על החיך, היין מרענן עם טעמים של מנדרינה בשלה ואפרסקים. Mouthfeel הוא תוסס, אבל עשיר ויש לו creaminess עדין. 100% תסיסה נירוסטה מבטיחה את האוהדים אופי פירות טריים של יין זה למדו להעריך לאורך השנים. זהו סיפטר הקיץ המובהק והיין המושלם להשתלבות בצדפות טריות!