המתכון טאקו יווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 998 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-23 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. נסו עוטפת טאקו ירוקה אולטימטיבית עם בשר טאקו עדשים-אגוז (טבעוני + ללא גלוטן), סלט הטאקו של ג'סיקה עם רוטב טאקו מוקרם, ו טאקו שלישי: מרק טאקו קל (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור כבש: במחבת גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הטלה, מפזרים מלח ופלפל ומבשלים עד שהבשר מקבל חום נחמד וזהוב, 10 עד 12 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את הטלה ושמורה. מנמיכים את החום בינוני לטגן את הבצל במיצי כבש עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים את אורגנו ושום ומבשלים עד ריחני. עונה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
5
מוסיף את רסק העגבניות ומבשלים עד שהוא caramelizes. Deglaze עם היין האדום לגרד את כל חתיכות כי יש דבק המחבת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הטלה בחזרה, מערבבים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
7
עבור tzatziki: מגררים את המלפפון על החורים הגדולים של פומפיה תיבת ומניחים מסננת או בד גבינה בסדר רשת מצויד מעל קערה. מלח המלפפון ולתת לשבת 10 דקות. ואז לסחוט את כל לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
צזיקי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
פומפיה תיבת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את המלפפון המתוח לקערה עם יוגורט, פטה, שום ונענע. התאם את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
ענפי שמיר שנקטפו
שום גויה®
1/4 כוס יוגורט תות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
עבור מלפפון עגבניות להתענג: לזרוק את שמן זית, חומץ, עגבניות, מלפפונים ובצל בקערה ולהתאים את התיבול במידת הצורך. לכסות ולתת לשבת לפחות 1 שעה להתחתן עם הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
סטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
עבור הכריך לבנות: Schmear את tzatziki על הפיטות, ואז למקם על הכבש העליון עם מלפפון עגבניות להתענג.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
צזיקי
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
יווני בתפריט? נסה זיווג עם Agiorgitiko, Assyrtiko, ו Moschofilero. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.