טאקו עוף פלפל שחור וג'ינג'ר עם קארי אדום-רוטב בוטנים ותענוג בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פלפל שחור טאקו עוף ג'ינג'ר עם קארי אדום-רוטב בוטנים בוטנים להתענג. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 854 קלוריות, 53 גרם חלבון, ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קארי להדביק, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטנים מלוחים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. נסו עוף עם רוטב קארי בוטנים, קוקוס קארי עוף סאטה עם רוטב בוטנים, ו קארי עוף בגריל עם רוטב טבילת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד רוטב סויה, שמן, ג ' ינג ' ר, שום ופלפל שחור בתבנית אפייה רדודה בינונית.
מוסיפים את חזה העוף והופכים למעיל. מכסים ומשרים במקרר לפחות 4 שעות.
מחממים מחבת גריל גדולה על אש גבוהה עד לעישון.
מוציאים עוף מהמרינדה ומתבלים במלח לפי הטעם. צולים 4 עד 5 דקות מכל צד עד שזה עתה מבושל.
בואו לנוח 5 דקות, פורסים כל שד על ההטיה לתוך 6 פרוסות.
מחממים שמן בוטנים בסיר בינוני על אש גבוהה.
מוסיפים את משחת הקארי ומקפיצים במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את רוטב הסויה, חלב הקוקוס ומיץ הליים ומביאים לרתיחה.
מקציפים פנימה את חמאת הבוטנים ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל.
להרכבה: מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
הניחו טורטיות על משטח ישר. מחלקים את שתי הגבינות בין הטורטיות. מעל הגבינה 3 פרוסות מהעוף, חלק מהבצל האדום והכוסברה. מקפלים את הטורטיות ליצירת חצי ירח ומברישים את החלקים בשמן בוטנים.
מניחים על תבנית משומנת קלות ואופים 5 עד 7 דקות, עד שהגבינה נמסה.
מגישים 2 על צלחת, מזלפים את רוטב הקארי-בוטנים האדום ומפזרים עונג בוטנים וכוסברה.