טאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו וtomatillo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. 425 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קרם מקסיקני, queso פרסקו, tomatillos, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טאקו תפוחי אדמה וצ'וריסו של ריק עם סלסה אבוקדו, צ'וריסו וטאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו ורדה, ו טאקו תפוחי אדמה-צ'וריסו עם סלסה אבוקדו פשוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים אבוקדו במחצית לאורכו, ולהסיר זרעים גדולים. לגרוף את הבשר ואת המקום בבלנדר יחד עם טומטילו, שום, צ ' ילי, כוסברה, ¼ כוס מים, ומלח. תהליך עד שהוא מחית גס. תניח בצד. רוטב האבוקדו לא יהפוך לחום בגלל הטומטילו.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
1 פלפל ארבול מיובש
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
עבור טאקו תפוחי אדמה: להביא סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
מסננים במסננת. מועכים את תפוחי האדמה בקערה גדולה, או עוברים דרך ריסר תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים במחצית פרסקו queso. תערובת העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Queso Fresco
6
כפית שתי כפות של תערובת תפוחי אדמה לתוך כל טורטייה. מקפלים כל אחד מעל, ולאבטח כל אחד עם מברשת שיניים אחת, אריגה פנימה והחוצה כדי לשמור על כל אחד בצורה "U".
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
יוצקים שמן למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' גדול להגדיר על חום בינוני גבוה. כשהנפט מנצנץ, הוסיפו מספיק טאקו שיתאימו לשכבה אחת, כנראה שלוש. מבשלים עד פריך וזהב בכל צד, כ -30 שניות לכל אחד, מרפרף עם זוג מלקחיים. כאשר נעשה, להסיר טאקו, ניקוז כמה שיותר שמן ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים על מגבות נייר וחוזרים על התהליך עד שכל הטאקו מבושל.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
9
מגישים טאקו עם סלסה, קרם, וחסה.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שכני רחוב וויליאמס סלאם ווסטסייד פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 140 דולר לבקבוק.