קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

טאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו וtomatillo

טאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו וtomatillo
טאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו וtomatillo עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. 425 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קרם מקסיקני, queso פרסקו, tomatillos, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו טאקו תפוחי אדמה וצ'וריסו של ריק עם סלסה אבוקדו, צ'וריסו וטאקו תפוחי אדמה עם סלסה אבוקדו ורדה, ו טאקו תפוחי אדמה-צ'וריסו עם סלסה אבוקדו פשוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים אבוקדו במחצית לאורכו, ולהסיר זרעים גדולים. לגרוף את הבשר ואת המקום בבלנדר יחד עם טומטילו, שום, צ ' ילי, כוסברה, ¼ כוס מים, ומלח. תהליך עד שהוא מחית גס. תניח בצד. רוטב האבוקדו לא יהפוך לחום בגלל הטומטילו.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
עבור טאקו תפוחי אדמה: להביא סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
מסננים במסננת. מועכים את תפוחי האדמה בקערה גדולה, או עוברים דרך ריסר תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים במחצית פרסקו queso. תערובת העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Queso FrescoQueso Fresco
6
כפית שתי כפות של תערובת תפוחי אדמה לתוך כל טורטייה. מקפלים כל אחד מעל, ולאבטח כל אחד עם מברשת שיניים אחת, אריגה פנימה והחוצה כדי לשמור על כל אחד בצורה "U".
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
7
יוצקים שמן למחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' גדול להגדיר על חום בינוני גבוה. כשהנפט מנצנץ, הוסיפו מספיק טאקו שיתאימו לשכבה אחת, כנראה שלוש. מבשלים עד פריך וזהב בכל צד, כ -30 שניות לכל אחד, מרפרף עם זוג מלקחיים. כאשר נעשה, להסיר טאקו, ניקוז כמה שיותר שמן ככל שאתה יכול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים על מגבות נייר וחוזרים על התהליך עד שכל הטאקו מבושל.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
9
מגישים טאקו עם סלסה, קרם, וחסה.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
Dientes De AjoDientes De Ajo

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שכני רחוב וויליאמס סלאם ווסטסייד פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 140 דולר לבקבוק.
Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir
חזיז של יין, 2015 Westside Road השכנים הוא נפץ הן באף והן על החיך. פטל שחור וניחוחות דובדבן שחור משלימים עם רמזים של ארז, allspice, וניל, תה שחור. הערה מסקרנת של זרעי סלרי מתחמים נוספים האף יוצא מן הכלל. צעיר חצוף, המרקם הוא מעולה עם עמוד השדרה של חומציות מרעננת ואדמניות loamy כי מעביר טעמים של דובדבן בינג בהיר פטל. היין מסתיים בטנינים מזוקקים דמויי תה וסלע מרוסק וגימור מינרלי. יין שאסור לפספס!