טאקיטוס עם חזיר פיקדילו
Taquitos עם חזיר Picadillo נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 2216 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 54 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם מלח, בצל, פלפלים חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. עם כפית נסו Picadillo חזיר, Picadillo חזיר, ו טקיטוס חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
טורטיות תירס חום על פי הוראות החבילה.
חותכים טורטיות לעיגולים עם חותך 3 אינץ'. שים עיגולים טורטייה על צלחת, ולכסות במגבת; להפריש.
לבשל חזיר במחבת nonstick גדולה ב 1 כף שמן צמחי חם על חום בינוני 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב כל הזמן.
הסר חזיר מחבת, ולנקז על מגבות נייר. נגב מחבת נקייה.
בצל מטוגן, שום ופלפלים הנותרים 1 כף שמן חם על חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות או עד בצל הוא רך. מערבבים בשר חזיר, רסק עגבניות, חומץ, פלפל ומלח; לבשל, ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות.
הסר מהחום, ומערבבים בכוסברה.
כפית 2 כפות תערובת חזיר באופן שווה במרכז כל מעגל טורטייה; למעלה באופן שווה עם גבינה.
להפשיל, ולאבטח עם מפרט עץ.
יוצקים שמן צמחי לעומק של 1 1/2 אינץ ' למחבת כבדה גדולה. טקיטוס מטגנים, בקבוצות, בשמן חם (35
מעל חום בינוני-גבוה 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב.
הסר מרים עץ, ומגישים מיד.
* 1 פאונד של בשר חזיר קצוץ או מגורר (ללא רוטב) ממסעדת הברביקיו האהובה עליך ניתן להשתמש.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.