טארטלטים של סופלה לימון
צריך מתאבן צמחוני? טארט לימון סופלה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 540 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, ביצים, מלח ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Tartlets לימון Soufflé, טארט לימון סופלה עם שקדים מסוכרים ורוטב אוכמניות, ו טארט לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד.
תוסיף חמאה. באמצעות פניות on / off, לחתוך חמאה עד צורות ארוחה גס.
מוסיפים חלמונים ומעבדים עד ליצירת גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. מחלקים ל 6 חלקים שווים. הקש 1 חלק בצק מעל הצדדים התחתון ומעלה של 4 1/4 - ל 4 1/2 אינץ 'קוטר טרטלט מחבת עם 3/4 אינץ' -צדדים גבוהים תחתון נשלף. חזור עם הבצק שנותר, ויצרו 6 טארט בסך הכל.
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת, מכסים בפלסטיק ומקררים 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
אופים קרום עד הזהב, לחיצה עם גב של מזלג אם קרום בועה, על 20 דקות. מגניב.
להקציף ביצים, חלמונים, 3/4 כוס סוכר, קליפת לימון בקערת מתכת בינונית.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים בקושי; לטאטא עד הסוכר מתמוסס, על 1 דקה. מערבבים במיצי לימון וליים.
להקציף עד שהתערובת מתעבה, כ 4 דקות.
הסר מהחום; להוסיף חמאה 3 תוספות, לטאטא עד חלקה. מסננים לימון curd דרך מסננת בסדר לתוך קערה בינונית. לחץ על פלסטיק ישירות על פני השטח של קורט. צמרמורת עד קר, לפחות 5 שעות.
מקום 1 1/4 כוסות לימון curd בקערה גדולה; מילואים. מחלקים את שאריות הקרד בין קרום הטרטלט, מתפשטים באופן שווה על תחתית.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד קצף.
מוסיפים מלח ומכים עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 6 כפות הנותרים סוכר, מכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים חצי חלבוני ביצה לתוך יוגורט לימון שמורות. מקפלים בעדינות בלבנים שנותרו. מחלקים תערובת ביצה-לבן בין טארטלים, איטום לקצוות קרום ו mounding במרכז.
אופים עד המילוי הוא חום זהוב ולהגדיר, על 13 דקות.
בואו tartlets לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות. לדחוף את תחתית המחבת למעלה, לשחרר טארטלים.
מעבירים טארט לצלחות. טארטרי אבק עם אבקת סוכר ומגישים חמים או לתת לעמוד עד 30 דקות.