טארט הפודינג של פרגוס הנדרסון
טארט הפודינג של פרגוס הנדרסון עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 654 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך קרם כפול, ביצה, קמח חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת פודינג, עוגת פודינג, ו עוגת פודינג חמה.
הוראות
קודם תכין את המאפה. שמנת החמאה והסוכר יחד עד לבן ורך. קלות להכות יחד את החלמונים ביצה ביצה, ולאחר מכן להוסיף אותם לתערובת קצת בכל פעם כדי למנוע מסתלסל. לנפות את הקמח ולערבב עד רק incorporated. המאפה יהיה רך מאוד, אז עטפו אותו בניילון נצמד והשאירו אותו במקרר למשך הלילה. נפרד לחצאים לפני העטיפה, כמו מתכון זה דורש רק חצי כמות של מאפה.
קח את המאפה מהמקרר ולתת לו להתרכך בטמפרטורת החדר במשך כ 1-2 שעות.
מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקורנת קלות על 1 אינץ עבה ולהשתמש בשורה 12 אינץ ' פח טארט רופף תחתית. צמרמורת במשך 1-2 שעות. מכסים את המאפה בניילון נצמד, ממלאים שעועית אפייה ומקפלים קלות את הסרט נצמד מעל הפולים.
אופים בתנור שחומם מראש ל 191° עד המאפה הוא חום זהוב סביב הקצוות.
הסר את לעטוף פלסטיק ושעועית ולהחזיר את מאפה לתנור עד חום זהוב. מקציפים קלות את אחד החלמונים. ברגע שקופסת המאפה יוצאת מהתנור, מברשת בכל רחבי החלק הפנימי עם הביצה המוכה כדי לאטום כל חורים קטנים.
עבור המילוי, לחתוך את תרמיל וניל לאורכים לגרד את הזרעים.
שים את הזרעים ואת תרמיל בסיר עם קרם כפול ולהביא לאט לרתיחה כדי להחדיר את השמנת עם וניל. בקערה גדולה, מערבבים את 9 חלמונים הנותרים ואת הסוכר יחד רק לרגע עם מקצף. ואז לשפוך את הקרם הרותח על התערובת, לטאטא כל הזמן כדי למנוע קימורים. לעבור דרך מסננת בסדר. אם יש הרבה קצף על גבי, פשוט כפית אותו ולהשליך.
יוצקים את תערובת פודינג לתוך מאפה אפוי, ואז לגרר כמה אגוז מוסקט על גבי (לא להשתמש אגוז מוסקט מוכן הקרקע).
מניחים בזהירות בתנור מבלי לשפוך את המילוי את הצדדים של המאפה; אם אתה עושה, אתה תהיה בסופו של דבר עם מאפה רטוב, שהוא לא-לא עבור פודינג טארט.
אופים ב 121° במשך כשעה, עד שיש רק לנענע קטן במרכז הטארט. הוצא מהתנור והנח על מדף קירור.
מגישים חם או קר, כאשר בעונה, עם כמה פטל טרי.