קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שוקולד קרמל מלוח

טארט שוקולד קרמל מלוח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט שוקולד קרמל מלוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 603 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לך חלמון ביצה, אבקת קקאו מעובד הולנדי, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2303 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו טארט שוקולד קרמל מלוח, עוגת קרמל מומלחת עם שוקולד, ו טארט קרמל מלוח שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את פגז טארט: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, חמאת שמנת וסוכר' ממתקים יחד עד בשילוב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים את החלמון, וניל ומכים עד אור ורך, 3 עד 4 דקות. לנפות את הקמח, קקאו, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
בֹּטֶןבֹּטֶן
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
זנים של פטריותזנים של פטריות
3
מערבבים על מהירות נמוכה, רק עד הבצק מגיע יחד. עבור כל כתמים יבשים, לערבב ביד כדי אפילו אותם. צור את הבצק לדיסק ועטוף בפלסטיק. צ ' יל במקרר לפחות 1 שעה ועד שלושה ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל 350 ° F. על משטח מקור קל, לגלגל את הדיסק של בצק מקורר עד שהוא פשוט ביישן של 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
5
מגלגלים את הבצק סביב המערוך, ומעבירים בזהירות למחבת הטארט. לחץ על הבצק לתוך המחבת, תיקון כל חורים עם בצק עודף. לצנן את הקליפה לפחות 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים1/4 כוס פלפלים אדומים קלויים קצוצים או 1 צנצנת (2 אונקיות) פימיינטוס, סחוטים
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
לקצץ את הקצוות של טארט כך שהם שטוחים ואחידים. קו פגז טארט עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
אופים במשך 20 דקות, מסתובב באמצע.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
8
הסר את המשקולות ואת אניה, לאפות במשך חמש דקות נוספות. לאפשר את הקליפה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
1
מניחים 4 אונקיות (1/2 כוס) של מים בתחתית סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הסוכר וסירופ תירס ומבשלים את התערובת על חום בינוני גבוה. לשטוף את הצדדים של הסיר באמצעות מברשת מאפה טבול במים קרים. התערובת תתחיל להפוך ענבר ועשן קצת, ובנקודה זו, אתה צריך לסובב את התוכן אפילו את התערובת. לאחר כ -10 דקות, יהיה לך קרמל ענבר כהה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
הסר אותו מהחום, להוסיף את החמאה, שמנת, קרם פרש, ומלח (להיזהר כמו שאתה עושה, תערובת הקרמל יהיה רפרוף), ולהקציף עד הקרמל הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את הקרמל החוצה לתוך פגז מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
5
תן טארט לשבת במשך 1 שעה, עד הקרמל הוא מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6
כדי להפוך את זיגוג השוקולד: להביא את הקרם לרתיחה ומניחים את השוקולד הקצוץ בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
7
יוצקים את השמנת על השוקולד ומאפשרים לו לשבת במשך כמה דקות כדי להמיס את השוקולד. מערבבים את הגנאש עם מרית גומי עד שהוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
יוצקים אותו על החלק העליון של עוגת הקרמל, להטות את הטארט סביב כדי להפיץ אותו באופן שווה. אפשר לשוקולד לקבוע בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות לפני ההגשה (עבור טארט עם קרמל נוזלי) או במקרר לפחות שעה (עבור קרמל מוצק, לעיס).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
9
מפזרים מלח ים ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם