קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

טארט תפוחי עץ בורבון בייקון

טארט תפוחי עץ בורבון בייקון
לטארטס תפוחי בורבון בייקון דורשים כשעה ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 169 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם בצק עלים, קינמון טחון, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מיני טארטי תפוחים מתובלים עם שוקולד , תנורי Wildwood Ovens Bourbon Apple Glazed Cedar Plank Salmon , וטארטס קוקוס שוקולד .

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
פרסקו קווסו, מפורר, להגשהפרסקו קווסו, מפורר, להגשה
2
שים רשת אפייה על תבנית אפייה. מרססים את המתלה בספריי בישול נון-סטיק ומניחים את הבייקון על המדף בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף כמון טחון (בערך כף יד)1 כף כמון טחון (בערך כף יד)
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה
3
מפזרים 1/2 מהסוכר הגולמי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמיסוכר גולמי
4
מכניסים את התבנית לתנור ואופים 8 דקות. הופכים את הבייקון ומפזרים עליו את יתרת הסוכר. מחזירים לתנור ואופים עד שהבייקון שחום ופריך, עוד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4 אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/84 אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8
ציוד שתשתמש בו
פרסקו קווסו, מפורר, להגשהפרסקו קווסו, מפורר, להגשה
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
5
מוציאים את הבייקון מהרשת, מעבירים לצלחת ומניחים בצד להתקרר לחלוטין. לאחר שהתקרר, שוברים את הבייקון המסוכר לרסיסים קטנים לשימוש לקישוט על הטארטים ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
6
פותחים את בצק העלים על משטח מקומח קלות ומרדדים מעט את הדף. בעזרת חותכן ביסקוויטים עגול בגודל 2 אינץ', גזרו 24 עיגולים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מניחים את העיגולים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. למעלה עם רשת אפייה כדי לשמור על אחידות העגולות ואחידות בזמן האפייה.
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה2 פלפלי ג'לפנו גדולים, זרעים וקצוצים, להגשה
פרסקו קווסו, מפורר, להגשהפרסקו קווסו, מפורר, להגשה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות מזהיבות, כ-12 דקות. בסיום מוציאים אותם מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
פרסקו קווסו, מפורר, להגשהפרסקו קווסו, מפורר, להגשה
9
בקערה בינונית, מוסיפים את קוביות התפוחים ומערבבים עם מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
10
מוסיפים לתפוחים את הקינמון, סירופ המייפל, 1/4 כוס בורבון, חמאה וסוכר חום ומערבבים לאיחוד. במחבת גדולה מחממים את תערובת התפוחים על אש בינונית-נמוכה. מבשלים עד שהתפוחים רכים והנוזל מסמיך, כ-10 עד 12 דקות. מניחים בצד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
ל-5 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסיםל-5 תפוחי עץ בינוניים, קלופים ופרוסים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שמנת כבדה, קצפת, להגשהשמנת כבדה, קצפת, להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מלח דק גדולמלח דק גדול
ציוד שתשתמש בו
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
11
מערבבים את 2 פרוסות הבייקון המבושלות והמפוררות לתוך מלית התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
12
בקערה גדולה וצוננת שלבו את השמנת הכבדה, אבקת הסוכר וכף 1 כף בורבון. מקציפים במיקסר ידני לפסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
M&M's ירוק שוקולד חלב או M&M של שוקולד חלב כחולM&M's ירוק שוקולד חלב או M&M של שוקולד חלב כחול
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
13
בעזרת קצה הכף, מוציאים בזהירות עיגול קטן של בצק עלים ממרכז כל סיבוב טארט ויוצרים גומה. ממלאים כל מאפה ב-1 כף ממלית התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
14
שמים את הטארטים הממולאים על צלחת הגשה. משטחים מעל כף קצפת ומקשטים ברסיס מהבייקון המסוכר.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים