טביעות אגודל של חמאה וריבה
טביעות אגודל של חמאה וריבה נמשכות כשעה ו-8 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 122 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. 24 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש אבקת אפייה, ריבת תותים, פולי וניל ומלח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 11% , וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טביעות אגודל של ריבה , טביעות אגודל של ריבה וטביעות אגודל של ריבה .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה או מחצלות סיליקון.
טורפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח יחד בקערה.
בקערה אחרת מקציפים את החמאה והסוכר במיקסר ידני עד לקבלת תערובת תפוחה, כ-5 דקות. טורפים פנימה את הביצה והוניל עד שהם מתאחדים. טורפים באיטיות את החומרים היבשים ב-2 תוספות, מערבבים רק עד להטמעה.
גורפים את הבצק לכדורים בגודל 1 אינץ' עם כף עוגיה או גלידה ומגלגלים בסוכר.
מניחים במרחק של כ-2 סנטימטרים זה מזה על ניירות האפייה המוכנים. לחץ טביעת אגודל למרכז כל כדור, בעומק של כ-1/2 אינץ'. ממלאים כל שקע בכ-3/4 כפית ריבה.
אופים עוגיות עד שהשוליים מזהיבים, כ-15 דקות. (לקבלת צבע אחיד, סובבו את התבניות מלמעלה למטה בערך באמצע האפייה.) מצננים עוגיות על ניירות האפייה.
אחסן את העוגיות בכלי אטום היטב עד 5 ימים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי עבור עוגיית טביעת אצבע. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.