טביעות אצבע של פקאן חמאה
טביעות אצבע של פקאן חמאה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 36 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם מלח כשר, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: טביעות אצבע של פקאן חמאה, טביעות אצבע של עוגת פקאן, ו טביעות אצבע של עוגת פקאן.
הוראות
מחממים תנור ל 325°f. גריז גיליון עוגיות עם קיצור או בישול ספריי, או קו עם נייר קלף בישול או מחצלת אפיית סיליקון.
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס סוכר חום, 1/2 כוס חמאה, הביצה ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה. מערבבים 1 1/2 כוסות קמח, סודה לשתייה ומלח. מערבבים ב 1 1/2 כוסות פקאן.
בקערה קטנה, לערבב 1/3 כוס סוכר חום, 2 כפות קמח 1 כוס פקאן. מערבבים ב 2 כפות חמאה עם מזלג עד התערובת מתפוררת.
לעצב בצק לכדורים 1 1/2 אינץ'.
מניחים 2 סנטימטרים זה מזה על גיליון עוגיות. לחץ על thumb למרכז של כל קובץ cookie כדי ליצור הזחה, אך אל תלחץ כל הדרך אל גיליון העוגיות. מלא כל הזחה עם כ 1 כפית של מילוי.
אופים 10 עד 15 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב 5 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.