גשו לסופר וקנו שמן זית כתית נוספת, עגבניות משומר, חרדל תבואה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כריך חציל מטוגן מקסיקני (טורטים טבעוניים ופמבזוס), כריך חצילים, ו כריך חצילים (מתכונים דומים).
חותכים חציל אחד במחצית לאורכו. מעיל אחד חצי עם 1 כפית שמן, לעטוף בחוזקה בנייר כסף, וצלי עד רך לחלוטין, על 1 שעה (להגדיר להישאר 1 1/2 חצילים בצד). לאחר מכרז, לגרד בשר מחציל קלוי ולהשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
מניחים בשר בכוס שרק מתאים סביב הראש של בלנדר טבילה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
4
מוסיפים שום, מיץ לימון וחרדל. בזהירות להוסיף שמן שנותר, כך שהוא צף על גבי החצילים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורזו או פסטה בצורת אורז
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מניחים את הראש של בלנדר טבילה נגד החלק התחתון של הכוס ולהפעיל אותו. לאט למשוך אותו מתוך הצנצנת ויוצרים תחליב עבה, שמנת כמו שאתה הולך. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד מיונז חצילים.
מוסיפים שום, פלפל אדום, אורגנו ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים עגבניות ומיץ שלהם. לרסק עגבניות עם מחית תפוחי אדמה, להקציף נוקשה, או בלנדר יד. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עד עבה ועשיר, כ 45 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
בלנדר טבילה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
עבור חצילים מטוגנים: לחתוך הנותרים 1 1/2 חצילים באורך דק לתוך כ 16 פרוסות. מתבלים במלח ומאפשרים לנוח 20 דקות. כתם בחוזקה עם מגבות נייר כדי לדחוס ולהסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
שלב קמח ומים, הוספת יותר קמח או מים לפי הצורך כדי להשיג תערובת על עקביות של בלילת פנקייק עבה. מתבלים לפי הטעם במלח.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
הוסף פירורי לחם לצלחת עוגה רדודה. לחם פרוסות חצילים אחד בכל פעם על ידי טבילה בתערובת קמח, מנגב עודף נגד צד של קערה, והעברה לפירורים. לחץ על הפירורים בחוזקה על החצילים כך שהם לדבוק.
שמן חום בתנור ווק גדול או הולנדי ל 204° כפי שנמדד על מדחום קריאה מיידית. פרוסות חצילים מטגנים בשתיים עד שלוש קבוצות, הנעות מדי פעם עד חום זהוב ופריך משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
13
מעבירים פרוסות מבושלות לצלחת גדולה מרופדת במגבות נייר ומתבלים במלח ברגע שהם יוצאים מן הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
14
להרכיב: פרוסת לחם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
15
מורחים כמה מיונז חצילים על החצי התחתון של כל כריך העליון עם פרוסות חצילים (להשתמש במחצית הפרוסות מחולקות באופן שווה בין ארבעת הכריכים). למעלה עם חצי רוטב העגבניות, באמצעות כף להתפשט באופן שווה. למעלה עם יותר מיונז חצילים.