קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות64
מגזין

טבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מיונז חצילים

טבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מיונז חצילים
גשו לסופר וקנו שמן זית כתית נוספת, עגבניות משומר, חרדל תבואה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו כריך חציל מטוגן מקסיקני (טורטים טבעוניים ופמבזוס), כריך חצילים, ו כריך חצילים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור מיונז חצילים: מחממים תנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים חציל אחד במחצית לאורכו. מעיל אחד חצי עם 1 כפית שמן, לעטוף בחוזקה בנייר כסף, וצלי עד רך לחלוטין, על 1 שעה (להגדיר להישאר 1 1/2 חצילים בצד). לאחר מכרז, לגרד בשר מחציל קלוי ולהשליך את העור.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים בשר בכוס שרק מתאים סביב הראש של בלנדר טבילה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4
מוסיפים שום, מיץ לימון וחרדל. בזהירות להוסיף שמן שנותר, כך שהוא צף על גבי החצילים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מניחים את הראש של בלנדר טבילה נגד החלק התחתון של הכוס ולהפעיל אותו. לאט למשוך אותו מתוך הצנצנת ויוצרים תחליב עבה, שמנת כמו שאתה הולך. מתבלים לפי הטעם במלח ומניחים בצד מיונז חצילים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
אמולסיותאמולסיות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
6
לרוטב: בעוד החצילים נצלים, מחממים שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
מוסיפים שום, פלפל אדום, אורגנו ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
מוסיפים עגבניות ומיץ שלהם. לרסק עגבניות עם מחית תפוחי אדמה, להקציף נוקשה, או בלנדר יד. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה, ומבשלים עד עבה ועשיר, כ 45 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
עבור חצילים מטוגנים: לחתוך הנותרים 1 1/2 חצילים באורך דק לתוך כ 16 פרוסות. מתבלים במלח ומאפשרים לנוח 20 דקות. כתם בחוזקה עם מגבות נייר כדי לדחוס ולהסיר לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
שלב קמח ומים, הוספת יותר קמח או מים לפי הצורך כדי להשיג תערובת על עקביות של בלילת פנקייק עבה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
הוסף פירורי לחם לצלחת עוגה רדודה. לחם פרוסות חצילים אחד בכל פעם על ידי טבילה בתערובת קמח, מנגב עודף נגד צד של קערה, והעברה לפירורים. לחץ על הפירורים בחוזקה על החצילים כך שהם לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
שמן חום בתנור ווק גדול או הולנדי ל 204° כפי שנמדד על מדחום קריאה מיידית. פרוסות חצילים מטגנים בשתיים עד שלוש קבוצות, הנעות מדי פעם עד חום זהוב ופריך משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
13
מעבירים פרוסות מבושלות לצלחת גדולה מרופדת במגבות נייר ומתבלים במלח ברגע שהם יוצאים מן הטיגון.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
14
להרכיב: פרוסת לחם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
15
מורחים כמה מיונז חצילים על החצי התחתון של כל כריך העליון עם פרוסות חצילים (להשתמש במחצית הפרוסות מחולקות באופן שווה בין ארבעת הכריכים). למעלה עם חצי רוטב העגבניות, באמצעות כף להתפשט באופן שווה. למעלה עם יותר מיונז חצילים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
16
מוסיפים שכבה שנייה של חצילים מטוגנים ושכבה שנייה של רוטב עגבניות. סיים עם יותר מיונז חצילים וכריכים קרובים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
17
מגישים חם.