טבעות בצל מטוגנות
צריך מתאבן צמחוני? טבעות בצל מטוגנות יכולות להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-46 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, חלב חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו טבעות בצל מטוגנות, טבעות בצל מטוגנות, ו טבעות בצל מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בצל לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומפרידים פרוסות לטבעות, שומרים טבעות פנימיות קטנות לשימוש נוסף אם תרצה בכך.
מערבבים יחד חלב חמאה, 2 כפיות מלח, ו 1 כפית פלפל בקערה גדולה, ולאחר מכן מערבבים בעדינות טבעות בצל.
תן לעמוד, מסתובב מדי פעם, 10 דקות.
לטאטא יחד קמח, הנותרים 2 כפיות מלח, הנותרים כפית פלפל בקערה רדודה רחבה. Dredge טבעות בצל כמה בכל פעם בקמח, רועד את עודף, ולסדר שכבה 1 על מגשים מרופדים שעווה-נייר.
בואו בצל לעמוד 15 דקות (עבור הבלילה להגדיר).
להמיס מספיק קיצור במחבת כבדה 10 עד 12 אינץ 'כדי למדוד על 1 אינץ' וחום על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 182° על מדחום. מטגנים טבעות בצל בקבוצות של 4 עד 6, ללא צפיפות, מתהפך פעם או פעמיים, עד הזהב, על 3 דקות לכל אצווה.
להעביר כמו מבושל מגבות נייר לניקוז, ולאחר מכן להעביר 1 או 2 גיליונות אפייה גדולים (טבעות חפיפה מעט במידת הצורך) ולשמור חם בתנור תוך טיגון קבוצות שנותרו. (להחזיר שמן 360°f בין קבוצות.)