קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טבעת ג'ינג'ר הדרים לילה

טבעת ג'ינג'ר הדרים לילה
אם יש לך שמרים מיידיים, סוכר, זנגביל מסוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: טבעת ג'ינג'ר הדרים לילה, עוף ג'ינג'ר הדר, ו Aïoli הדר-ג'ינג'ר.

הוראות

1
עבור הבצק: בקערה של מערבל דוכן עם מצורף whisk, לטאטא את חלמוני הביצה, ביצה שלמה, סוכר, חמאה, חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים כ 2 כוסות של הקמח יחד עם שמרים ומלח; לטאטא עד לחה ושילוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר את הקובץ המצורף whisk ולהחליף עם וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הוסף את כל אבל 3/4 כוס של הקמח הנותר ללוש במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדוק את עקביות הבצק ולהוסיף יותר קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אבל לא דביק. ללוש במהירות נמוכה 5 דקות יותר או עד הבצק מנקה את הצדדים של הקערה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד על 30 שניות. מעט שמן קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מעבירים את הבצק לקערה, משמנים קלות את החלק העליון של הבצק, מכסים ומניחים להכפיל את הנפח, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
עבור המילוי, לשלב את 8 אונקיות של סוכר, גרידת לימון, זנגביל טרי, 2 כפות זנגביל מסוכר ואת 5 אונקיות קמח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ג ' ינג ' ר טריג ' ינג ' ר טרי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים עד בשילוב טוב. להפריש עד מוכן לשימוש.
8
משמנים קלות תבנית אפייה ומניחים בצד. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
רול לתוך 12 על ידי מלבן 24 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מברשת 1-אונקיה של חמאה מומסת על הבצק ומפזרים את המילוי על הבצק; לחץ על המילוי קלות כך שהוא נדבק לבצק. החל בקצה הארוך הקרוב אליך, לגלגל את הבצק לתוך גליל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מברישים את הביצה המוכה לאורך הקצה עבור חותם מאובטח. בחוזקה לצבוט את התפר לאטום גליל גליל בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
12
מברשת 2 מסתיים עם קצת ביצה מוכה ולהביא יחד כדי לעצב לתוך טבעת ולחץ בחוזקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
13
מניחים על תבנית האפייה, מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה או עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
הסר את הטבעת מהמקרר, הסר את עטיפת הפלסטיק וחתוך את החלק העליון עם מספריים כל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
מספריים מטבחמספריים מטבח
15
מניחים בתנור כי הוא כבוי. למלא מחבת רדודה 2/3 מלא מים רותחים ולהגדיר על המדף מתחת לטבעת. סגור את דלת התנור ותן לבצק לעלות עד שהטבעת נראית מעט נפוחה, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
הסר את הטבעת ואת מחבת המים הרדודה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
18
כאשר התנור מוכן, מניחים את הטבעת על המתלה האמצעי ואופים עד חום זהוב, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -190 מעלות F על מדחום מיידי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
19
בעוד הטבעת הוא אפייה, להפוך את הזיגוג על ידי שילוב של ריבה, 1-אונקיה זנגביל מסוכר, ואת המים בסיר קטן על חום בינוני. להביא לרתיחה. מערבבים ומבשלים עד הריבה נמסה היטב מעורבב עם המים, על 3 עד 5 דקות. המשך להתבשל עד מופחת מעובה מעט, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
20
צחצח את הטבעת החמה.
21
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ריבת משמש או ריבהריבת משמש או ריבה170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חלב-חמאה, טמפרטורת החדר.חלב-חמאה, טמפרטורת החדר.28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.זנגביל מסוכר, קצוץ דקזנגביל מסוכר, קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זנגביל מסוכר, קצוץ דקזנגביל מסוכר, קצוץ דק4largesחלמונים, טמפרטורת החדרחלמונים, טמפרטורת החדר142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרה, כ 1 כוסקמח לכל מטרה, כ 1 כוס567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרה, כ-4 כוסות, בתוספת לאבקקמח לכל מטרה, כ-4 כוסות, בתוספת לאבק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'זנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון1חבילהשמרים יבשים מיידיים, כ 2 1/4 כפיותשמרים יבשים מיידיים, כ 2 1/4 כפיות1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרלימונים, מקונניםלימונים, מקוננים57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר, כ 1/4 כוססוכר, כ 1/4 כוס227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר, כ 1 כוססוכר, כ 1 כוס28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלח, נמס, כ 2 כפותחמאה ללא מלח, נמס, כ 2 כפות85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלח, נמס, כ 6 כפותחמאה ללא מלח, נמס, כ 6 כפות28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מים, כ 2 כפותמים, כ 2 כפות1ביצה שלמה, מוכהביצה שלמה, מוכה1כף. חומץ ביין אדוםביצה שלמה, טמפרטורת החדרביצה שלמה, טמפרטורת החדר