אם יש לך שמרים מיידיים, סוכר, זנגביל מסוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-45 דקות. מתכונים דומים: טבעת ג'ינג'ר הדרים לילה, עוף ג'ינג'ר הדר, ו Aïoli הדר-ג'ינג'ר.
הוראות
1
עבור הבצק: בקערה של מערבל דוכן עם מצורף whisk, לטאטא את חלמוני הביצה, ביצה שלמה, סוכר, חמאה, חלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כמו למשל M&M's
סוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים כ 2 כוסות של הקמח יחד עם שמרים ומלח; לטאטא עד לחה ושילוב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר את הקובץ המצורף whisk ולהחליף עם וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
הוסף את כל אבל 3/4 כוס של הקמח הנותר ללוש במהירות נמוכה במשך 5 דקות. בדוק את עקביות הבצק ולהוסיף יותר קמח במידת הצורך; הבצק צריך להרגיש רך ולח אבל לא דביק. ללוש במהירות נמוכה 5 דקות יותר או עד הבצק מנקה את הצדדים של הקערה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות; ללוש ביד על 30 שניות. מעט שמן קערה גדולה.
מברשת 1-אונקיה של חמאה מומסת על הבצק ומפזרים את המילוי על הבצק; לחץ על המילוי קלות כך שהוא נדבק לבצק. החל בקצה הארוך הקרוב אליך, לגלגל את הבצק לתוך גליל הדוק.
מברשת 2 מסתיים עם קצת ביצה מוכה ולהביא יחד כדי לעצב לתוך טבעת ולחץ בחוזקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M's
13
מניחים על תבנית האפייה, מכסים בניילון נצמד ומקררים בין לילה או עד 16 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
הסר את הטבעת מהמקרר, הסר את עטיפת הפלסטיק וחתוך את החלק העליון עם מספריים כל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
מספריים מטבח
15
מניחים בתנור כי הוא כבוי. למלא מחבת רדודה 2/3 מלא מים רותחים ולהגדיר על המדף מתחת לטבעת. סגור את דלת התנור ותן לבצק לעלות עד שהטבעת נראית מעט נפוחה, כ-30 דקות.
כאשר התנור מוכן, מניחים את הטבעת על המתלה האמצעי ואופים עד חום זהוב, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -190 מעלות F על מדחום מיידי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולד
19
בעוד הטבעת הוא אפייה, להפוך את הזיגוג על ידי שילוב של ריבה, 1-אונקיה זנגביל מסוכר, ואת המים בסיר קטן על חום בינוני. להביא לרתיחה. מערבבים ומבשלים עד הריבה נמסה היטב מעורבב עם המים, על 3 עד 5 דקות. המשך להתבשל עד מופחת מעובה מעט, על 3 עד 5 דקות.