זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רוטב עגבניות שרי טרי, פסטה ברוטב עגבניות שרי טרי, ו Tagliolini עם לובסטר ועגבניות טריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין פסטה, כפות קלות נמרח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
2
מערבבים קמחים ו 1/4 מלח כפית במעבד מזון; תהליך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
3
שלב 5 כפות מים, 2 כפות שמן זית, וביצים בקערה, ערבוב היטב עם מקצף. עם ריצת מעבד, יוצקים תערובת מים דרך מצנח המזון, עיבוד רק עד הבצק יוצר כדור. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 5 או 6 פעמים. לעצב בצק לדיסק. בצק אבק בקלילות עם קמח; לעטוף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
קמח לכל מטרה
מים
ביצה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מקציף
קערה
4
בואו לעמוד 30 דקות.
5
מחלקים את הבצק ל -3 חלקים שווים. עבודה עם מנה 1 בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לחץ על הבצק לתוך מלבן שטוח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
6
מגלגלים את הבצק לתוך ריבוע 14 x 14inch, לאבק בקמח, במידת הצורך (הפיכת הבצק מדי פעם ולאבק את פני השטח עם קמח לפי הצורך).
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
7
להניח גיליון בצק שטוח; לקפל את הקצוות כך שהם נפגשים באמצע. מקפלים את הסדין לשניים כמו סגירת ספר. מקפלים לשניים שוב כדי ליצור 8 שכבות של פסטה. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הפסטה לרוחב לתוך אטריות 1/4 אינץ ' רחב. אטריות נפרדות, ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
גיליון בצק
פסטה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
סכין
8
מניחים אטריות על מחבת ג ' לי מגולגלת בקמח. חזור על הנוהל עם מנות בצק שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
בצק
קמח לכל מטרה
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
להביא 6 ליטרים מים הנותרים 1 כף מלח לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
10
מניחים אטריות במסננת; לנער את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
קמח לכל מטרה
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
מסננת
11
הוסף אטריות למחבת. לבשל 1 1/2 דקות או עד הסוף; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
כדי להכין רוטב, חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
להוסיף שום למחבת; לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות (לא חום).
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
הסר מהחום. מערבבים עגבניות ומרכיבים הנותרים. לזרוק עם אטריות.