טגליוליני עם חצילים ונענע
טגליוליני עם חצילים ונענע עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו עגבניות, מלח ופלפל, נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. וזה די גרוע. נסו טגליוליני עם קוויאר אדום, לימון Tagliolini, ו Tagliolini al cacao cacio e pepe (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את tagliolini עד אל דנטה.
בינתיים, במחבת גדולה ועמוקה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד מתרכך, על 1 דקה.
מוסיפים את חתיכות החצילים בשכבה זוגית ומבשלים ללא הפרעה עד השחמה על הקרקעית, על 1 דקה. לבשל, ערבוב כמה פעמים, עד רך, על 2 דקות יותר.
הוסף את מלאי הירקות ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות ואת הנענע, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה במשך 4 דקות.
מסננים את tagliolini, הזמנה 1 כוס מי הבישול.
מוסיפים את הפסטה למחבת יחד עם החמאה וכוס 1/4 של גבינת רומנו וזורקים היטב.
מוסיפים מספיק מי בישול פסטה שמורות כדי להרטיב את הפסטה, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים את הפסטה לקערות ומגישים עם גבינת רומנו נוספת.