טומטיו סלסה ורדה
המתכון Tomatillo סלסה ורדה יכול להתבצע בעוד כ-25 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 3. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 89 קלוריות. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. אם יש לך tomatillos, בצל, פלפלים סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, סלסה ורדה בסיסית (סלסה מקסיקנית Tomatillo), ו סלסה ורדה קלה (סלסה Tomatillo) לשימורים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הסר קליפות נייר מן טומטילו ולשטוף היטב.
חותכים את tomatillos במחצית ומקום לחתוך את הצד על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
להוסיף כמה שיני שום בעור שלהם (אם באמצעות)
מניחים תחת broiler במשך כ 5-7 דקות כדי להשחיר קלות את עורות של tomatillos.
שיטת הקלייה פאן מעיל החלק התחתון של מחבת עם קצת שמן צמחי.
מניחים את tomatillos במחבת לצרוב בצד אחד, ואז להתהפך וחום בצד השני.
מניחים טומטילו בסיר, מכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 5 דקות.
הסר tomatillos עם כפית מחוררת.
מניחים את tomatillos מבושל, מיץ לימון, בצל, שום (אם שימוש), כוסברה, פלפל צ ' ילי בבלנדר או מעבד מזון ודופק עד שכל החומרים הם קצוצים דק ומעורב.
מתבלים לפי הטעם במלח. מגניב במקרר.
מגישים עם צ ' יפס או כמו ליווי סלסה למנות מקסיקניות.