טונה בגריל עם סלסה עגבניות
טונה בגריל עם סלסה עגבניות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך סטייקים טונה, עגבניות, ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טונה בגריל עם סלסה עגבניות, טונה בגריל עם רוטב עגבניות שרי, ו טונה צלויה עם רוטב עגבניות טרי.
הוראות
שים את הטונה בצלחת רדודה לא מתכתית.
להקציף יחד 4 כפות שמן, 1 שן שום, 1 כף מיץ ליים, ואת רוזמרין בקערה קטנה; העונה עם פלפל.
יוצקים את הטונה, מוודאים ששני הסטייקים מצופים. מכסים בניילון נצמד ומרינדה במקרר במשך 1 שעה.
בינתיים, כדי להפוך את הסלסה, לשים את העגבניות, בצל ירוק, ופלפל חריף בקערה לא מתכתית. מערבבים 2 כפות שמן זית ואת השום הנותרים ומיץ ליים, ואז מתבלים במלח ופלפל. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
עשר דקות לפני הצלייה, להסיר את הטונה וסלסה מהמקרר.
מחממים את מחבת הגריל החטובה על חום גבוה עד התזה של מים" רוקד " על פני השטח.
מברשת את הרכסים עם קצת המרינדה.
הסר את הטונה מן המרינדה ושמור את המרינדה.
מניחים את הטונה על מחבת הגריל ומבשלים 3 דקות, צחצוח עם המרינדה. בזהירות להפוך את הטונה וגריל במשך 24 דקות נוספות, עד מבחוץ הוא השחמה אבל הבשר עדיין ורוד במרכז.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 2 דקות.
חותכים כל סטייק במחצית לרוחב.
מערבבים את ארוגולה וסלסה ומגישים עם הטונה, מעוטר בפלחי ליים.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 2 דקות.
חותכים כל סטייק במחצית לרוחב.
מערבבים את ארוגולה וסלסה ומגישים עם הטונה, מעוטר בפלחי ליים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;