מתכון Tunan ו Cannellini שעועית Bruschettan מוכן בערך 35 דקות. וזה בהחלט עצום חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאבן זה יש 149 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך טונה ארוזה בשמן, בצל בקוביות קטנות, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עגבניות "ברוסקטה" עם סלט טונאן וקנליני, שעועית קנליני וסלט טונה, ו Tunan ו Cannellini שעועית סלט.
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
2
מניחים את הלחם על הגריל (שומרים את תבנית האפייה) ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים והלחם קלוי ופריך, כ-2 עד 3 דקות לכל צד.החזר את הלחם בגריל אל תבנית האפייה השמורה, מתובל בצד, ולשפשף את הצדדים המנוסים עם השום clove.To מגישים, מחלקים את תערובת הטונה באופן שווה בין פרוסות הלחם בגריל לחתוך את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה.
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו של הבמאי עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.