קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

טונה מפולפלת עם סלט תפוחי אדמה מקורר

טונה מפולפלת עם סלט תפוחי אדמה מקורר
טונה מפולפלת עם סלט תפוחי אדמה מקורר נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 42 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך סטייקים טונה, פלפל, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו סלט טונה מקורר, סלט טונה חרוך, ו סלט טונה מצופה לימון / נמס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, מכסים את תפוחי האדמה במים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד מכרז, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
לנקז ולתת מגניב.
3
במטחנת תבלינים, לטחון את זרעי כוסברה וזרעי שומר לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
4
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים בפלפל האדום המרוסק, 1 כפית מלח כשר ו-1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מפזרים את סטייקים טונה משני הצדדים עם תערובת התבלינים ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק טונהסטייק טונה
6
בקערה קטנה, לשלב 1 כף שמן זית עם חומץ בלסמי, חרדל ושמיר ומתבלים עם מלח ופלפל. פורסים את תפוחי האדמה בעובי 1/2 אינץ ' וזורקים עם 2 כפות של ההלבשה. תלוש את סלט תפוחי האדמה על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את סטייקים טונה ומבשלים על חום גבוה עד השחמה בצד החיצוני ונדיר בתוך, על 1 דקה לכל צד. מניחים את סטייק הטונה על סלט תפוחי האדמה ומפזרים את הירקות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
סטייק טונהסטייק טונה
ירוקירוק
9
טפטוף עם ההלבשה הנותרת ומגישים.

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו מחוז Peju. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה