טונה מתובלת במרוקאי
אם יש לכם כוסברה חבילה, מיץ לימון, אומצות טונה עוז/200 גרם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 100%. צרפתית בהרף עין: טונה חרוכה מרוקאית צרובה נדירה, סטייק טונה מרוקאי, ו סלט פסטה מרוקאי עם טונה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את כוסברה, שום, תבלינים ומיץ לימון לתוך בלנדר ו בליץ לטהור. עם המנוע פועל, לאט מוסיפים את שמן הזית עד שאתה מקבל רוטב חלק ועבה. תניח בצד.
תושיבו את סטייק הטונה בצלחת לא מתכתית ותכסו בשני שליש מהרוטב. לכסות עם סרט נצמד, ואז לעזוב כדי להשרות במקרר במשך כ 20 דקות (או עד 4hrs).
מחממים מחבת מחבת או גריל. לנער את כל מרינדה עודף, העונה סטייקים טונה, ואז לבשל 2-4 דקות, בהתאם עובי עבור בינוני נדיר, מפנה פעם אחת (לבשל 2 דקות יותר עבור כל הכבוד).
טפטוף על הדבק רוטב הנותרים כדי לסיים. נסה לשרת עם תפוחי אדמה חדשים; עבור טוויסט מרוקאי, לזרוק חמאה מומסת, תערובת תבלין האריסה ועלים כוסברה קצוצים דרך תפוחי האדמה.