טונה צרובה אדומה ופלפל שחור עם רוטב צ'ילי אדום אננס וצ' יפס מתובל
המתכון צרוב טונה אדומה ופלפל שחור עם רוטב צ'ילי אדום אננס וצ' יפס מתובל יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי יש 1106 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם צ'ילה דה ארבול, אבקת צ' ילה קסקבל, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 87%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: רוטב צ'ילה אדום דרום-מערבי, 5 דקות מטבל פלפל אדום קלוי, ו מטבל עגבניות צלויות ופלפל אדום.
הוראות
מניחים מיץ אננס בסיר בינוני על אש גבוהה ומצמצמים ל -3 כוסות.
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את אבקת האנצ 'ו וצ' ילה דה ארבול ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את מיץ אננס מופחת, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת ל 2 כוסות.
מניחים תערובת בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מסננים לסיר בינוני נקי על אש בינונית, מוסיפים את הדבש ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים יחד את התבלינים בקערה בינונית.
מברישים את הטונה מכל צד בשמן זית ומתבלים במלח. לזרות 1 צד של כל טונה בתערובת התבלינים.
מחממים מחבת ברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה עד כמעט לעישון.
מוסיפים 1 כף שמן זית וצורבים את תבלין הטונה כלפי מטה למשך 2 עד 3 דקות, עד שנוצר קרום. הופכים וממשיכים לבשל במשך 1 עד 2 דקות לאלילות נדירה.
מערבבים יחד את המלח, אבקת האנצ ' ו והכמון בקערה קטנה.
מחממים שמן צמחי ל 325 מעלות צלזיוס בטיגון. מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות עד להשחמה קלה.
מסננים על מגבות נייר. מעלים את טמפרטורת השמן ל 375 מעלות, מכניסים את תפוחי האדמה, בקבוצות, חזרה לשמן ומטגנים עד שהם חומים ופריכים.
מוציאים את הצ ' יפס מהשמן בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר ומתבלים מיד בתערובת התבלינים.