קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

טונה צרובה אדומה ופלפל שחור עם רוטב צ'ילי אדום אננס וצ' יפס מתובל

טונה צרובה אדומה ופלפל שחור עם רוטב צ'ילי אדום אננס וצ' יפס מתובל
המתכון צרוב טונה אדומה ופלפל שחור עם רוטב צ'ילי אדום אננס וצ' יפס מתובל יכול לספק את הכמיהה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי יש 1106 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם צ'ילה דה ארבול, אבקת צ' ילה קסקבל, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 87%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: רוטב צ'ילה אדום דרום-מערבי, 5 דקות מטבל פלפל אדום קלוי, ו מטבל עגבניות צלויות ופלפל אדום.

הוראות

1
מניחים מיץ אננס בסיר בינוני על אש גבוהה ומצמצמים ל -3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את אבקת האנצ 'ו וצ' ילה דה ארבול ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את מיץ אננס מופחת, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת ל 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק2 פחיות (115 גרם כל אחת) מיץ אננס לא ממותק
6
מניחים תערובת בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. מסננים לסיר בינוני נקי על אש בינונית, מוסיפים את הדבש ומבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מערבבים יחד את התבלינים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מברישים את הטונה מכל צד בשמן זית ומתבלים במלח. לזרות 1 צד של כל טונה בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
9
מחממים מחבת ברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה עד כמעט לעישון.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים 1 כף שמן זית וצורבים את תבלין הטונה כלפי מטה למשך 2 עד 3 דקות, עד שנוצר קרום. הופכים וממשיכים לבשל במשך 1 עד 2 דקות לאלילות נדירה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
11
מערבבים יחד את המלח, אבקת האנצ ' ו והכמון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מחממים שמן צמחי ל 325 מעלות צלזיוס בטיגון. מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
13
מסננים על מגבות נייר. מעלים את טמפרטורת השמן ל 375 מעלות, מכניסים את תפוחי האדמה, בקבוצות, חזרה לשמן ומטגנים עד שהם חומים ופריכים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
14
מוציאים את הצ ' יפס מהשמן בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר ומתבלים מיד בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®