זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לכם מלח ופלפל, שמן canolan, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: טונה צרובה באבוקדו, טונה צרובה עם סלסה אבוקדו, ו טרטר טונה צרוב עם אבוקדו.
הוראות
1
1 בקערה, לשלב את כוסברה, jalapeno, זנגביל, שום, מיץ ליים, רוטב סויה, סוכר, מלח, שמן שומשום ושמן זית. אם אתה רוצה, אתה יכול לנקות את הרוטב בבלנדר או מעבד מזון. 2
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
קורצים שומשום לבן
סטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץ
3 כפות שמן צמחי
1 כף חלפיניו, פרוס דק
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים מחבת גדולה על חום גבוה למשך דקה אחת. מעיל את המחבת עם זרעי הגפן או שמן קנולה ולתת לחמם במשך 30 עד 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים את חתיכות הטונה במלח. לצרוב את הטונה לרגע בכל צד. 3
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
קלמנטינות, כל אחת
4
מעבירים את הטונה הצרובה לקערה ומעיל עם חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
יוצקים קצת רוטב על הצלחות, למעלה עם הטונה ומגישים עם אבוקדו פרוס ו טריז של סיד.
ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו עמק אלכסנדר מטנזאס עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.