טוסט טונה ניסואז
טוסט טונה ניסואז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 46 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 651 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, צלפים, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו טוסט טונה ניסואז, טוסט טונה ניסואז, ו סטייקים טונה בגריל Niçoise (מתכונים דומים).
הוראות
עבור זיגוג: בסיר קטן מעל חום בינוני, לבשל את הקיאנטי, חומץ, וסוכר במשך 20 עד 30 דקות, או עד מופחת על ידי 80 אחוז נפח כולל. החזק בטמפרטורת החדר.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום גבוה. מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל משני הצדדים ומוסיפים למחבת החמה ב-2 קבוצות. מבשלים 2 עד 3 דקות. להפוך את הסטייקים, להפחית את החום בינוני גבוה, ומבשלים 2 דקות נוספות.
הסר את הסטייקים מהמחבת ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים את הסטייקים על ההטיה, 1 אינץ עבה. שמור את המחבת לפסטה.
מוסיפים את העגבניות, צלפים, זיתים, שום, בזיליקום ופטרוזיליה למחבת ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים את האורזו והתרד ומבשלים דקה נוספת.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה כדי לסיים את הרוטב.
כדי לשרת: כפית את orzo על צלחות, העליון עם טונה, פרמזן, ו pancetta, ו טפטוף עם זיגוג קיאנטי.