טוסט ספגטי ברוטב סקווש וחומוס
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 48 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת תפוז, מים, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו טוסט ספגטי ברוטב סקווש וחומוס, סקווש ספגטי בקארי בריא, ו דלעת ממולאת ספגטי ממולאת בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את סקווש הספגטי חצוי בצד על תבנית אפייה ומברישים אותו עם 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל שחור. צולים את סקווש הספגטי במשך כ-45 דקות, עד שהבשר רך ומשחימים אותו קלות בכתמים.
בינתיים, במחבת גדולה, לחמם את הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים את הבצל הקצוץ והגזר ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהם רק מתרככים, על 5 דקות.
מוסיפים את כוסברה, כמון, פלפל אדום מרוסק, גרידת תפוז מגוררת ולהדביק קארי ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את גרגרי החומוס סחוטים ואת המים ומבשלים עד שהירקות רכים מאוד והנוזל התאדה, כ -5 דקות.
באמצעות מזלג, לגרוף את הסקווש לגדילים; אתה צריך על 2 1/2 כוסות של סקווש.
מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ואת הדלעת לקארי ומתבלים במלח.
מגישים את סקווש קארי על לחם כפרי בגריל, מעוטר זרעי דלעת קלויים.