קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 25 דק.
מנות18
ציון בריאות9
מגזין

טוסט צרפתי אפוי ברוטב תות-ריבס

טוסט צרפתי אפוי ברוטב תות-ריבס
המתכון אפוי טוסט צרפתי עם רוטב תות-ריבס יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 8 שעות ו-25 דקות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכונים דומים: תות ריבס אפוי פרנץ ' טוסט, ריבס תות אפוי טוסט צרפתי עם ציפוי שטרודל שקדים, ו תות שדה-ריבס ממולא לחם צרפתי.

הוראות

1
בנדיבות גריז 15x10x1 אינץ ' פאן עם קיצור או ספריי בישול. בקערה בינונית, לנצח קמח, חלב, סוכר, וניל, מלח וביצים עם חוט להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מסדרים פרוסות לחם שיתאימו בשכבה אחת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
יוצקים תערובת ביצים על פרוסות לחם; פונים המעיל שני הצדדים. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מחממים תנור ל 232°. Uncover; אופים 10 עד 13 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
בינתיים, בסיר 2 ליטר, מחממים תותים, ריבס ומים לרתיחה. מרתיחים 5 דקות, ערבוב מדי פעם; להסיר מהחום. מערבבים בג ' לטין עד מומס. מרתיחים 2 דקות יותר, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מגישים רוטב חם עם לחם מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים