קושימומחה
מוכן ב72 שעות
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

טוסט צרפתי בריוש בטטה

טוסט צרפתי בריוש בטטה
אם יש לך שמרים, חלמונים ביצה, allspice dram, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 72 שעות נסו לחם מטוגן בריוש של גיל, לחם מטוגן בלתזר בריוש, ו לחם בריוש פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור בריוש: לקבל על 4 גדול או 5 תפוחי אדמה מתוקים בינוניים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
בריושבריוש
2
מניחים מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 204°. לשפשף בעדינות לטפוח תפוחי אדמה מתוקים יבשים, ואז פירס בכל רחבי עם סכין קיצוץ ומניח על מחבת גיליון מרופדת.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים עד מיצים caramelize ותפוחי אדמה נאפים דרך, 40-60 דקות. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן לקלף את העור לחתוך לחתיכות, הסרת כל כתמים פגומים או תלותיים מדי.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
חותכים לחתיכות גדולות פירה לחלוטין במעבד מזון. למדוד כוס אחת, ואז עוד 1 1/4 כוס למילוי וסירופ, אשר ניתן בקירור.הערה: אם אין לך מעבד מזון, הדרך הטובה ביותר פירה בטטה היא על ידי אילוץ חתיכות תפוחי אדמה אפויות חמות דרך מסננת. לחץ לגרד את מחית עם מגרדת קערת פלסטיק או מרית חסון; תמצא כי סיביות קשה להישאר בחלק הפנימי של המסננת ואתה יכול בקלות לגרד את מחית חלקה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
שלב מים חמים ושמרים בקערה של מערבל לעמוד ולהניח בצד להתמוסס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים 1 ביצה ו 1 1/8 כוס קמח ומערבבים על מהירות נמוכה עם ההנעה עד בשילוב מלא, ולאחר מכן להפריש ולאפשר לעלות עד הוכפל, כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מוסיפים סוכר, מלח, ביצים שנותרו וקמח ורוטב בטטה ומערבבים על נמוך עד בשילוב לחלוטין, גירוד קערה ומכה לפי הצורך. במהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף חמאה עד משולב לחלוטין, גירוד לפי הצורך. לאחר כל החמאה משולבת והבצק אחיד, להעביר לקערה בינונית נקייה לעטוף בחוזקה עם פלסטיק. מקררים לפחות 2 שעות, עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
הגדר מתלה במרכז התנור. מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מברשת קרביים של שתי מחבתות כיכר עם חמאה. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל פיסת בצק למלבן בגודל 8x12 אינץ'. בקערת ערבוב קטנה, להקציף יחד מחית תפוחי אדמה מתוקה חלמונים למילוי.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מורחים חצי מהמילוי באופן שווה על כל מלבן, ואז מגלגלים את המלבנים בחוזקה כמו שהייתם עושים לעוגת ג 'לי רול, ויוצרים שני בולי עץ מגולגלים בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מניחים כל צד התפר למטה לתוך מחבתות מוכנות ולאפשר לעלות עד הוכפל בגודל, על 30 דקות. ברגע שעלו, להמיס כמה טפיחות של חמאה לא מלוחה ומברשת בעדינות על כל כיכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
12
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפעיל, מברשת עם חמאה שוב בטמפרטורה נמוכה יותר 350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
אופים במשך 20-25 דקות. אפשר כיכרות להתקרר באופן מלא לפני היציאה. גלישת כיכרות מקורר בחוזקה פלסטיק ומקרר או להקפיא עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
כדי להפוך את הלחם המטוגן: להגדיר מתלה במרכז התנור וחימום מראש לתנור 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מערבבים חלב וחמאה בסיר קטן ומניחים על אש בינונית. לאחר שהחמאה נמסה במלואה, מוסיפים סוכר, מלח, וניל ו-allspice dram ומוסיפים להמיס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
16
הסר מהחום.
17
מניחים חלמונים בקערת ערבוב קטנה בהדרגה לשפוך נוזל חם, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
18
יוצקים להשרות למחבת רדודה (מחבת פאי הוא נהדר בשביל זה) ולפרוס בריוש לחתיכות בעובי אינץ'. משרים כל פרוסת לחם בנוזל במשך 30 שניות על כל גודל, ולאחר מכן להגדיר על מדף מעל תבנית אפייה. להמיס כמה טפיחות של חמאה במחבת גדולה, פעם קצף להוסיף שתי חתיכות של לחם ספוג לבשל עד הזהב, 2-3 דקות. הפוך וחזור עם הצד השני, ולאחר מכן להעביר מתלה ואופים 5 דקות. חזור לבשל כמו חתיכות רבות לפי הצורך.הערה: השרה תחזיק מעמד עד 3 ימים במקרר אם אתה רוצה לעשות את זה קדימה או אם יש לך שאריות.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
19
להקציף לפני השימוש כדי לשבור את כל גושי חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מערבבים מחית בטטה, סירופ, מיץ תפוזים, allspice ומלח בקערת ערבוב קטנה וקצף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
יוצקים בנדיבות על לחם מטוגן חם.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים